Ben shellden normal 95 aliyordum 2ay önce pompaci bundan koyalimmi diye başlıktaki benzini önerdi ne farkı var dedim,temizleyici katkısı var dene istersen dedi.tamam dedim ve hala özellikle bunu kullanıyorum çünkü diğer benzin arada tekleme falan yaptırıyordu aha yine pis benzine denk gelmişiz diyordum bunu kullandigimdan beri böyle bi sıkıntı olmadı.Motorum enjeksiyonlu. Performans arttığını düşünen arkadaşlar diğer benzinin pompasi yeşil renkli bölüme takili, bu ise kırmızı renkli bölümde takılı olduğu için ister istemez beyin size o sinyali gönderiyor
Bu arada ikiside 95oktan
Şimdi bende öyle düşündüm ama diyelimki o iç organları temizliyor peki bu temizlenen pislik nereye gidiyor?? Eğer benzinle beraber yakiliyorsa pistonda kararma yapmazmi yada enjeksiyon daki pislikleri çözücü özelliği varsa çözünce ne oluyor yanan benzine karışmadan tahliye şansıda yok benzin filtresindemi bırakıyor acaba,inşallah bilen biri gelir anlatır çünkü ben bi türlü benzin kullanarak temizliğe anlam veremedim.motorun iç organları temizlensin diye 3 depodur v pover alıyorum demekki yanlış yapmıyomuşum
performans için değilde sadece temizlik için alıyodum zaten
Şimdi bende öyle düşündüm ama diyelimki o iç organları temizliyor peki bu temizlenen pislik nereye gidiyor?? Eğer benzinle beraber yakiliyorsa pistonda kararma yapmazmi yada enjeksiyon daki pislikleri çözücü özelliği varsa çözünce ne oluyor yanan benzine karışmadan tahliye şansıda yok benzin filtresindemi bırakıyor acaba,inşallah bilen biri gelir anlatır çünkü ben bi türlü benzin kullanarak temizliğe anlam veremedim.
dün gece burdan konusunca aklıma takıldı shell e mail atayım dedim az önce aradılar
arayan kişide motorcu çıktı mt 07 kullanıyormuş v power nitro kullandığını söyledi motorlar için bir zararı yok aksine dediğimiz gibi yakıt sistemini temizlioyormuş güvenle kullanabiliriz
bu olaya son noktayı koymuş olduk![]()
Benim de aklımda bu soru vardı. Shell'e girince 20 TL lik yada doldur dediğimde ağırlıklı olarak fuel save koymakla beraber, bazı pompacılar power nitro koyuyor. Acaba aradaki fark kuruş dışında nedir diye düşünmedim değilYa da 250cc lik motorda bana ne kadar performans kazandıracak ?
Shell in size önüş yapması da oldukça hoş.