arkadaş konu açmış sen gitmişin 50cc scoterla örnekler vermişin:mrgreen:
bende met ettiğin 50 cc motor bile ne kadar kötü onu belirttim
toy toy açıklamalar yapıyosun kardeşim o yüzden..
sen biliyormusunki ps150 ye kymconun istediğin 200 lük motorunu getir performansta yanına yaklaşabiliyormu birde utanmadan o fiyata satılabiliyor
250 maxi scooterından bile seri kalkıyor belli bir hıza kadar fark atıp sonra geçiliyor
ben bunları hep denedim bildiğin üzere marmaris motosiklet cenneti
al sana madem bu da bir marka kıyaslamasıdır
250 cc maxi scooterlarda sym ve kymconun scooterları gerçekten iyidir.bunu gördüm rahatlıkla da diyebilirm ancak konu geldiki arkadaş 125 cc 150cc katagorisinde bir model düşündüğü için kymco markasını hiç begenmiyorum
azcık tarafsız ol bakış açını genişlet körü körüne savunma
200 lüğü 125 liğinden çok yakan ve gücü eşit olan bir markanın böylesine savunucusu olma
ben yorumda bulunmucam bu motosikletler arasında çünkü böylesine bir malı savunmak bana göre değil
Mümkünse zaten sadece bu başlıkda değil diğer başlıkdaki motorlar hakkında da yorum yapmayın
Profilinizde yaşınız her ne kadar 26 gözüksede henüz o olgunluğa erişemediğinizde ancak bu kadar belli olurdu
Önceki vespa başlığında sen değilmiydin 250lik kymconun malzeme kalitesi böyle kötü şöyle kötü diyen şimdi ne oldu birden beğenir olmuşsun 250likleri. Daha motorlar hakkında yaptığın yorumlar bile birbiriyle çelişiyorken zaten daha fazla mesaj atıpda komik duruma düşme
50ccden verdiğim örnekler marka bazındadır model bazında değildir kaldı ki yazdıklarımdan konuyu açan arkadaşda bu durumu anlamış ha sen bunun ayrımını bile yapamıyorsan lütfen daha fazla mesaj yazma
Ayrıca marmarisde yaşıyor olmanda bu konuda çok bilgili olduğunu da göstermez keza öyle olsaydı izmirde sürüsüyle +650cc motosiklet var ozaman bizimde nirvanaya ulaşmiş olmamız gerekirdi
Kymconun 200lük modellerini nekadar sattığınıda konuşmuyoruz. Sadece 10yaşında enkaz bir honda mi 1 yaşında cillop gibi kymco mu bunu konuşuyoruz
Kısaca bir önerinin olmadıği başlıklara ne benim ne de baskasını gerecek saçma sapan mesajlar yazmaya hakkın yok. Ha önerimi beğenmezsin üstruplu şekilde mesaj atarsın bu yapamıyorsanda ne burda ne de forumda yerin yok kaldı ki bu durumu yaşayan bi ben olmadığımı diğer cevap yazdığın baslıklardan da anlaşılıyor
Not: evet agility 50 okadar kötü ki bakımları haric servise uğramadım okadar dandik ki düz yolda 90 vuruyor okadar özellik fukarası ki uzun kısa farı çift kişilik koltuğu ve 999999km lik sayacı var sen çok haklısın todayda bunların hicbiri yok ve mükemmel motor
Konu sahibi dostumdan başlığını kirlettiğimiz icin özür dilerim