Seyhan 250 2004 de yollarda

jawa' Alıntı:
ya arkadaşlar benim anlamadığım niye ucuz bir motor almıyorsunuz?gidip küt diye hayabusa alacak haliniz yok herhalde.gönül ister RR'ye, fireblade'e, f650 gs'ye binmek ama imkanlar dahilinde bi ucundan bu motor olayına girmek lazım.hem ucuz bir motorla tamir olayınıda öğrenebilirsiniz.yanlış anlamayın bu motorlar her zaman arıza yapıyor demeye getirmiyorum.ama pahalı bir motora oranla bu motorlarda daha az ve ucuz parçalar bulunur.istediğiniz zaman kendiniz değiştirebilirsiniz.kırsanız bozsanız dahi yenisi pahalı olmadığı için hemen yenileyebilirsiniz.bu şekilde el beceriniz ve bilginiz gelişir.unutmayın motorcu dediğin kişi motorunun tamirinden muhakkak anlamalıdır.

evet ya benim motorun sadece on farı 450 milyon tl. yuh yani...

Bir nx4 kulanıcısı olarak hep şunu derim çamurdan olsun benim olsun.2 tekeri olsun Mobilet olsun.

Bence Kanuni Şu motorun CC'sini iki katına felan çıkarsa baya hatrı sayılır bi motor haline gelir. Ama şu Hali ile 233 cc bir motordan ne kadar performans beklenebilirki ? Özellikle 2 kişi bindiğinizde ve şöyle hatrı sayılır yokuşlu bir yola vurduğunuzda eziyet çeker zavallı. Chopper tadı almak için en az 500 cc bi motor şart arkadaş.

Şu siteleri bi açılsın da mail atıp motorcu camiasının
isteklerini iletelim. Bence dikkate alırlar. Bu Yıl olmasa bile önümüzdeki dönemlerde sürerler piyasaya...

bana katalog geldi.adamlar masraftan kaçınmamışlar:))) 1,5 milyon posta parasıda verip tek tek motosiklet tanıtım broşürüleri ve fiyat listesi yollamışlar.
250 c ye taksitte yapıyorlar ama bayağı tuzluya geliyo.mesela en fazla vade seçeneği 1 peşin 10 taksit.peşinat:972,656,000 taksit:560 milyon.
eğer taksitler 200 milyon civarı olsaydı düşünülebilirdi ama o kadar taksit versem gider gs 500 alırım.bence madem böyle yurdum malı bir motor yaptılar, aynı mantıkla yurdum malı taksit de yapmaları lazım.
ayrıca bu motoru artçı ile deneyen özellikle rampa çıkan birisinin izlenimlerini merakla bekliyorum!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar