- Konu Yazar
Merhabalar,
Bu sabah motoru çalıştırıken jikle kolu boşa döndü. Telin koptuğunu düşündüm. Kontrol etmeye zamanım yoktu. Neyse gün içinde değiştirmek için Sevpaya gidiym dedim ama pazar olduğunu unutmuşum kapalıydı. Tam sevpanın karşısında bir sevis daha var adını bilmiyorum. Bakalım dedi, teli kopmamış sadece yuvasından çıkmış, teli yağlayıp yerine oturttu. 10 dk falan sürdü. Tüm işlem bu kadar. Sonrasındaki dialog ise aynen şöyle:
- Ne kadar borcum?
- 35 YTL
- Dalgamı geçiyosun?
- sen 30 versende olur
- Parça değiştirmedin bile, işçilik ücretin bumu
- Normalde motora bakma ücretimiz 45 ytl , 10 parçada değişse 1 parçada değişse bu kadar işçilik alıyoruz
- Usta benle kafamı buluyorsun? Nerde görülmüş böyle bir uygulama
- sen gönlünden ne koparsa ver
- (10 ytl çıkardım) usta senin yaptığın işin bedeli bu, insanlarıda kazıklamaya çalışmayın lütfen, (ses etmeden aldı)
- bugün pazar ya o nedenle yüksek diyoruz,
- Sana hayırlı işler, (bir daha gelirsem)
Resmen adamı enayi yerine koymaya çalışan bu servisi kınıyorum.
Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Mod arkadaşlar yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim...
Bu sabah motoru çalıştırıken jikle kolu boşa döndü. Telin koptuğunu düşündüm. Kontrol etmeye zamanım yoktu. Neyse gün içinde değiştirmek için Sevpaya gidiym dedim ama pazar olduğunu unutmuşum kapalıydı. Tam sevpanın karşısında bir sevis daha var adını bilmiyorum. Bakalım dedi, teli kopmamış sadece yuvasından çıkmış, teli yağlayıp yerine oturttu. 10 dk falan sürdü. Tüm işlem bu kadar. Sonrasındaki dialog ise aynen şöyle:
- Ne kadar borcum?
- 35 YTL
- Dalgamı geçiyosun?
- sen 30 versende olur
- Parça değiştirmedin bile, işçilik ücretin bumu
- Normalde motora bakma ücretimiz 45 ytl , 10 parçada değişse 1 parçada değişse bu kadar işçilik alıyoruz
- Usta benle kafamı buluyorsun? Nerde görülmüş böyle bir uygulama
- sen gönlünden ne koparsa ver
- (10 ytl çıkardım) usta senin yaptığın işin bedeli bu, insanlarıda kazıklamaya çalışmayın lütfen, (ses etmeden aldı)
- bugün pazar ya o nedenle yüksek diyoruz,
- Sana hayırlı işler, (bir daha gelirsem)
Resmen adamı enayi yerine koymaya çalışan bu servisi kınıyorum.
Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Mod arkadaşlar yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim...