Şerefcan bulunmuş arkadaşlar!!!!!

4 ay önce Çanakkale gezisinde kaybolan Şerefcan polisin 22 günlük takibi sonucunda bulunmuş arkadaşlar:)
ben organ mafyası kaçırdı,öldü filan derken bulunmuş..
nasıl sevindim anlatamam arkadaşlar tabi olayın arkasında bir sürü yalan dolan var diyo medya ama problem değil Şerefcan yaşıyor ya bu herşeye değer bence...

evet sonunda şerefcan bulundu ,o kadar sevindimki inanın anlatamam,fakat olayın perde arkası hiç basına yansıdığı gibi değilmiş,kaçıran şahıs ben onun babasıyım ve dna testi istiyorum demiş,anne ben o adamı tanımam bile diyor, ama kanald haber ortaya çıkardıki anne şerefcan'ın kaçırıldığı güne kadar o şahısla sürekli telefon görüşmesi yapıyormuş.

inanın çok sevindim.nerde nasıl bulunmuş herhang bir bilgi varmı

bu durum birşeyi ortaya çıkardı demekki emniyet güçlerimiz canları istediğinde bir kişiyi yerin dibine grse bulup çıkarabilecek güçteler.
bide helal olsun kadına ne güzel rol yapıyormuş.Bukadar insanın gözünün içine bakabaka yalansöyleyebiliyor ve herkesi inandırıyor.Utanmadan bide başbakana mektup yazıyor annenin feryadıymı..Ben olsam devletin yerine bu kadına dava açarım kamuoyunu ve devlet kaynaklarını yanıltmak ve boşa harcamaktan.

şerefin annesi ne yazıkki ş..siz çıktı... bir insan bu kadar rol yapabilirmi kendi kaçırttığı yavrusunu sözde bulmak için televizyonlara çıkıp durdu... yazıklar olsun hatta çüş ya

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla olayı bilmiyorum ama dün haberlerde gördüğüm kadarıyla babasına iyi boynuz takmışlar:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne gelirse zaten ağlayandan zırlayandan geliyor
harbi ne biçim millet olduk ya
millet et derdine düştü
...çam böyle ülkenin insanına:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aladatmıs kadın:farao:

Yaziklar olsun. böyle insana. Ne kadar da üzülmüstüm kayboldu diye.
Tesettür düsmanlarinin eline ne büyük koz gecti ama....

valla olayı pek yakından takip edemedim ama okuduklarıma göre olay sanki planlı bişey gibi geldi siz ne düşünüyonuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar