Sente Ayarı

GY6

Scooter sente ayarı için manyetodan sente çizgisine hizalıyorum , egzantrik dişlisini hizaya getirmeye çalışıyorum ama olmuyor 1.fotoğtaftaki gibi oluyor ve sadece bir diş atlatiyorum ama yinede tutmyor.1.
iu7wx2d.jpeg
[/url][/IMG]
cr1mipb.jpeg
[/url][/IMG]
bir diş atlatıyorum ve yine ayar tutmuyor.
bütün bunlar manyeto tası sentedeyken ve piston en üst noktadeyken yapılmıştır.
sorun ne olabilir?

Motosikleti
Ns200 15"
Bu tarz motosikletlerde sente aparatı yok ve genel olarak sentelerinin hepsi böyle, geçtiğimiz aylarda Spontini'nin subap ayarı için açtım ve senteye aldım durum aynı alttaki fotoğrafta gibiydi. Aynı şekil Ns 200'de de aynı sente.

Bu fotoğraf Ns 200'ün üst kısmın sente halidir, görüldüğü üzere aynı şekilde paralel denk gelmemektedir. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın asla paralel denk gelmez :).

Egzantrik dişlisini bağlamamışsın , bağlantı deliği yukarda görünüyor ilk fotoda , bağlayınca işaretler paralel gelmiyor mu ?

GY6

Disliyi baglayinca da ayni sekilde

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

Bu tarz motosikletlerde sente aparatı yok ve genel olarak sentelerinin hepsi böyle, geçtiğimiz aylarda Spontini'nin subap ayarı için açtım ve senteye aldım durum aynı alttaki fotoğrafta gibiydi. Aynı şekil Ns 200'de de aynı sente.

[url]https://i.hizliresim.com/nbajm8q.png[/url]

Bu fotoğraf Ns 200'ün üst kısmın sente halidir, görüldüğü üzere aynı şekilde paralel denk gelmemektedir. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın asla paralel denk gelmez :).
bu sekilde yapiyorum o zaman bi sikinti cikarmaz degilmi

GY6

Piston silindir orjinal motorun üzerinde gelenmi?
yan sanayi fakat birebir aynisi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Manyeto tasinin orada IT cizgisi var kimisi bunu I cizgisine getiriyo kimisi T cizgisine bu iki cizgide pistonun en tepe noktasi bende I yazan cizgiye manyeto tasimi hizaladim ve egzantrik dislim tam paralel oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar