Selamun aleyküm buyrun iftara - Maltepe SAHİL - Cuma 19.08.2011

selam millet aclıktan bukadar cekebildim bidakine daha enteresam resimler yakalıyacam yakalıyacamda atamıyon birtürlü konuya ramcoda geldi oda başaramadı sonunda kendisi alıp attı konuya :queen: osmanlı tokatını atacak aga sahi ucmayı biliyonmu sen :salut: neyse akerde sana kanat takarlar :thumright ramco paraşütünü acmayı unutma gerci motorun tecrübesini alman kolay oldu :cherry: ucmanunda tecrubesini rahat rahat laırsın sakın tırsma ramcoooooo:pale:

ağa ben ordan uçarken kulakların çınlayacak demedi deme....:cherry:

Cemaat safta hazır bekliyormuş yahu......demekki en kısa zamanda bir organizasyon yapmak lazım...arkadaşlar 9 eylüllde cuma akşamaı vatandaşın biri asker ocağına selam durmaya gidecekmiş o gün ortalığı motorlayacağız ona göre.....

Cemaat safta hazır bekliyormuş yahu......demekki en kısa zamanda bir organizasyon yapmak lazım...arkadaşlar 9 eylüllde cuma akşamaı vatandaşın biri asker ocağına selam durmaya gidecekmiş o gün ortalığı motorlayacağız ona göre.....

vay abi işi organize etmeye başlamıssın..sizleri yanımda görmek ben çok mutlu edecektir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar