selamss...

selam ben asli
17 yaşındayım
yeni yeni motorsiklete ilgi duymaya başladım ehliyet almayı düşünüyorum
motorsiklet hakkında fazla bir bilgim yok ama burda öğreneceğimi ve ilgimin daha da artacağına inanıyorum.
tekrar merhaba herkese...

aramıza hoş geldin aslii..
aradığın herşey burada. :thumleft:

evet aslı hoşgeldin umarım en yakın zamanda kavuşursun motoruna tekrar hoşgeldin :rendeer:

"aslii" aramıza hoşgeldin :rendeer: umarım bu sitede aradığın herşeyi bulursun elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

hoşgeldin aslı :cat:
motora ilgi duymaya başladıysan devamı gelicektir :thumleft:

ehliyetin ilk düşüncen olması süper seni tebrik ederim :rendeer:
yeterli bilgiyi buradan alabilirsin buna emin ol.

sormak ve danışmak istediğin her konuda elimizden ne gelirse yapmaya hazırız

SEVGİLER

teşekkürler arkadaşlar karşılamalar için,forumu gezdim gerçekten işime yarayacak çok başlık var amacıma ulaşacağım heralde :) ben gezmeye devam ediyim bari. teşekkürler tekraar :cat:

sadece sabır,azim ve iyi bir eğitim başlangıç için atılmış en iyi adım.hoş geldin aramıza :rendeer:

hosgeldin aslii.sayet motor fikri aklına dustu ise geri dönüşü yoktur.yakında kendini bir motor üzerinde göreceğine eminim.ancak öncelikle ehliyet almanı öneririm.hosgeldin...

aslii, aramıza hoşgeldin kardeşim :bounce: ,elimizden geldiğince seni aydınlatırız :cat:

aslii, aramıza hoşgeldin kardeşim :bounce: ,elimizden geldiğince seni aydınlatırız :cat:

Hoşgeldin. İnşallah gönlüne göre bir motor alırsın. Görüşmek üzere.

aslii kardeş hoşgeldin,madem motorun yok bilgi alıyorsun önce DD amcanın motor teorisini oku çok faydalı bilgiler bulacaksın ehliyet olayında süper duyarlı bir motorcusun
motor konusunda tecrübeli arkadaşlarımız var tarzını belirle yeter.Herkes elinden geleni
yapacaktır.Yardımcı olmayanı bana söyle lastiğinin havasını indirim hemen
:queen: :rendeer:

AsLı aramıza hoşgeLdin... En kısa zamanda motosikLetine kavuşman diLegi iLe... :cat:

Hoşgeldin aslii,
Motor almak için 2-3 yıl bekleyebileceğini sanmıyorum. Sen bahara doğru düşüncelerini değiştirirsin.
Ama ehliyet düşünceniz ÖRNEK teşkil ediyor.

aslı hosgeldın ıyı baslangıclar ıyı sonuclar dogurur aman dıkkat et motor alana kadar ıstersen artcı olarak bıraz takıl hem ortamı hemde kendını sınamıs olursun
burda herkez teklıflere acıktır gezılere artı olmak ıstıyorum de yeter :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar