Selamlar...

Ben korhan COŞKUN Tekirdağdanım. 26 yaşındayım, Motor merakım uzun zamandan beridir vardır, fakat bir türlü alamadım, hep bir eksiklik oldu, para yahut zaman...
Fakat bu son zamanlarda karar verdim motor almak istiyorum. Bunun için kanuni seyhan 250 aklımda, bundan önce hiç motorsikletim olmadı, malumunuz üzere hiç kullanmadım, tavsiye edermisiniz? Seyhan için bir başlık açtım ama olsun... :) Herkese tekrar selam edeirm ...

Merhabalar hoşgeldiniz aramıza...
seyhan zaten dunyada motorsıklet kullanmaya baslayan 100 insanın 90 ının tercih ettiği bir motor :p .. İnşallah hayırlısıyla alırsınız

hoşgeldin dostum eğer daha önce de motor kullanmadıysan sana otamatik vites li motor tavsiye ederim buda en ideal scooter olabilir.onla başlarsın öğrenmeye.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin ,
Aslında yeni kullanmaya başlayacaklar için scooter ve kanuni yi tavsiye diyorlar.Son karar senindir..Hayırlısı olsun :bounce:

hoşgeldin.
al bi CBR 1000 RR
düşünme gerisini :mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Darkfriairs aramıza hoşgeldin :thumleft:
Seyhan 250 bence baslangic icin guzel bir tercih

boy

Başlangıç için kesinlikle vitesli bir motor tercih edin. Nasıl araba kullanmaya başlandığında vitesli ile başlanır motor da aynı. Otomatik vitesli scooterleri tam olarak motor kullanmaya alıştıktan sonra zevk için tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler herkese...
Ben araştırma yapmaya devam ediyorum, malum para sıkıntısı çok :)

hoşgeldin darkfriairs . para sıkıntısı varsa öncelikle koruma giysilerini alman iyi olur. ilk motoru alırsan paran kalmayabilir kask mont almaya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar