Selamlar

Selamlar 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum özel sektörde çalışıyorum ve aynı zamanda motovlog,instagram reels içeriği üretmeye çalışıyorum aranıza yeni katıldım daha önce herhangi bir forum kullanmamıştım burada bir kaç videomun linkini paylaştım bazı üye arkadaşlarım kendimi tanıtmadığımı forumu sadece kanalım için paylaşım aracı olarak kullandığımdan bahsetti bende kendimi tanıtmak istedim sayfaya alıştıkça umarım muhabbetimizde derinleşir aranızda olmaktan mutluyum teşekkürler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Öncelikle hoşgeldiniz.

Doğal olarak direkt gelip damdan düşer gibi kendi kanalınızın reklamını yapınca tepki olmuş.
bir ortamda birileir konuşurken ortama girip hiç bir konuya karışmadan direkt ahanda bakın benim kanalım bunlar falan deyince nasıl dur hele sen bi kimsin, buyur geç otur önce tanışalım denmesin nasıl normalse forum ortamlarında da aynı şekilde. Yani size tepki verenlere kızmayın, siz de aynı durumda olsanız, mesela biri sizi yolda yürürken dururup kendini tanıtmadan birşeyler söylese ne oluyor derdiniz.

Artık sosyal medya ortamları özellikle gençler tarafından daha çok tercih ediliyor ama bu forum iyidir.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldiniz.

Hoş geldin.

Daha çok gençsin yapacak çok işin, gidecek çok yolun var.

Gittiğin yolda, yaptığın işte olumlu veya olumsuz şeylerle mutlaka karşılaşacaksın. Bunlar normal şeyler.

Art niyet olmadıktan sonra bunların sana katkısı mutlaka olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar