selamlar cümletten

2007 yılında muğla mt olarak çok keyifli geziler yapmıştık epey oldu siteye girmeyeli şuan izmirdeyim ve motor a devam ediyorum merhaba demek istedim.saygılar sevgiler

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Aleyküm selam izmirde olman kötü olmuş bizim için :D

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
merhabalar efenim, bir anda oldu, boşluktayım, hayat şu anda benim için anlamsız, yine bir an "ben neden varım" diye sordum kendime, şu anda müzik çalıyor ve hoşuma da gidiyor ama ne için? tüm bu olanlar neden oldu ve ne sonuç için olmaya devam ediyor, doğru nedir? yanlış nedir?

kafam allak bullak ama emin olduğum bir şey var, yarın sabah 06:00 sularında güne tekrar merhaba diyeceğim ve ameleliğin dibini vuracağım bir gün beni bekliyor. kesin konuşmayı sevmem, belki sabaha çıkamam, belli olmaz.

off of :/

acısız bir şekilde elveda demek dileğiyle şimdilik hoşçakal dünya.

merhabalar efenim, bir anda oldu, boşluktayım, hayat şu anda benim için anlamsız, yine bir an "ben neden varım" diye sordum kendime, şu anda müzik çalıyor ve hoşuma da gidiyor ama ne için? tüm bu olanlar neden oldu ve ne sonuç için olmaya devam ediyor, doğru nedir? yanlış nedir?

kafam allak bullak ama emin olduğum bir şey var, yarın sabah 06:00 sularında güne tekrar merhaba diyeceğim ve ameleliğin dibini vuracağım bir gün beni bekliyor. kesin konuşmayı sevmem, belki sabaha çıkamam, belli olmaz.

off of :/

acısız bir şekilde elveda demek dileğiyle şimdilik hoşçakal dünya.

Kardeşim senin Psikolojin bozulmuş, bu nedir ya? Böyle karamsar olma. Sen mi kurtaracaksin dünyayı? Boşver kafana takma hiç bir şeyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar