Selamlaaaarrrr

Herkese Selam;

Aranıza uzun zamandır katılmak istiyordum fakat ancak simdi fırsat bulabildim, 6 mayısda kanuni hussar ımı satıp er-5 imi aldıgımdan beri motora biniyorum diyebiliriz, ama bu 2 ayda 6000km yol yaptım :cherry:

Bu arada adım Volkan ve sabancı univ. de okuyorum (malesef)

umarım bundan sonraki ilk toplantıda gorusuruz...

Moderatör (forrap)
MercuyRising aramıza hoşgeldin dostum :bounce:
MercuyRising' Alıntı:
ama bu 2 ayda 6000km yol yaptım :cherry:
naaptın sen be adamım ben 1 ayda 2000 yaptım millet yuh diyodu bana sen iyice çoşmuşsun yaw :pl:

MercuyRising hoşgeldin.. benim gibi biri daha var demekki :) 3 gün sonra 2 ay olacak benim de ve 5500km :) nerelerde yaptın? şehir içinde imkansız herhalde.

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: arada satış ilanlarında görüyorum 2001 model motor 2000 kmde yazıyor ya yalan yada senede 500 km yapmak için motormu alınır sadece özenti ha işte motor böyle kullanılır satarken temiz olsun diye motor alınırmı

Motorum halen galeriden cıkmıs gibi solemesi ayıp :) az once yıkadım simdi gectim bilgisayarın basına. Bu kadar kilometreyide hem okulumun tuzlada evimin leventte olması ( aslında yurtta kalıyorum ama yinede gidip geliyorum haftada 2 kere falan ) hemde canakkale bolu ve bodrum gibi uzun yollara gitmis olmamdan kaynaklanıyo :)

Malesef sabancı cunku; diye baslarsam uzar gider ama universiteye girecek yakınlarınız varsa ve onları azıcık dusunuyorsanız sabanciya girmelerine engel olun diyebilirim..

hocam hoşgeldin bende de er 5 var yollarda görüsürüz ( her ne kadar daha binemesemde motoru yarın alıcam da ) :)

scuba' Alıntı:
hocam hoşgeldin bende de er 5 var yollarda görüsürüz ( her ne kadar daha binemesemde motoru yarın alıcam da ) :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız, asfalt gormesin isalah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar