Selamın Aleyküm Ben Geldim

Oncelikle kendimi tanıtayim Ismim Selman Sedat soyadım Doğan ne yalan söyleyeyim yaşım küçük 15 yaşındayım üye olmamın nedeni bi konu danışacaktim.

Kendime ait blog sitem var .blogspot'lu hosting domain alacağım yani blogspot yazısı gidecek .com gelecek ama yeni bi isme ihtiyacım var şu anda selmansedat.blogspot.com.tr olarak geçiyor öneriniz varsa lutfen yazın

Aleyküm Selam.

Yol Çizgisi veya Hız Sınırı gibi bir isim olabilir mi?

Sitenizin ismi kısa ve öz olmalı uzun isimleri yazmak ve akılda tutmak zor olur. Bir de artık her şey evrensel yabancılarında sitenize ulaşması için yazımı onlar içinde kolay olmalı. Bir de siteni ziyaret eden herkezden olumlu yorum bekleme. Her yoruma hoşuna gitmese bile sakin ve olumlu cevap ver. Başta istediğin gibi gitmese bile yılma zamanla her şey yoluna girecektir. Haydi hayırlısı.

Gayet güzel ama motosiklet hakkında olduğu belli olsa iyi olurdu

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:12 ----------

4 -5 ay oldu toplam tıklanma 2.500 çoğu konu 50 -60 ama bazıları 500 oluyor yani konu başlığı çok önemli genelde ne yazık ki ölüm haberleri tıklaniyor

motoseyir.net veya org boşta. Aradigin olabilir bence. Maalesef Com u alınmış. Farklı isimde .com daha iyi durur arama motorları öncelikleri com net org siralamasinda daha onceliklidir .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar