selam

slm arkadaslar ben istanbuldan serkan. meslegim motorla ilglili 2 teker üzerinde yani.Yasım 30 Su anda cg 125 kullanıyorum kendi motorum degil.Kendi motorum da var cin malı scooter ismini yazmaya gerek duymuyorum. cok yakın bi zamanda bankadan kredi alabilirsem 600 f almayı planlıyorum gerci banka kredi vermezse bi sekilde göze hitap eden bi motor alıcam. herkese keyifli sürüsler:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşeldiniz, ben de yeni CGL aldım, CG nasıl Japon galiba o.

CBA

Hoşgeldin Serkan abi..Umarım en kısa zaman F ine kavuşursun...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin :cat:

yazının sonundaki :farao: bu ne iş. pek anlayamadım:silent:

hoşgeldinizzz cg süper sağlam bi motor benzin yakmaz koklar tavsiye ederim japon malı ama ben cbf alıcammm :D

slm arkadaslar ben istanbuldan serkan. meslegim motorla ilglili 2 teker üzerinde yani.Yasım 30 Su anda cg 125 kullanıyorum kendi motorum degil.Kendi motorum da var cin malı scooter ismini yazmaya gerek duymuyorum. cok yakın bi zamanda bankadan kredi alabilirsem 600 f almayı planlıyorum gerci banka kredi vermezse bi sekilde göze hitap eden bi motor alıcam. herkese keyifli sürüsler:)

dostum hg öncelikle senin hava atmaya deil zevk alıp edep ve ahlak cercevelerıne uygun kullanıp her birisini bir arada yürütmek olsun.bence bnm için insanların ne dusundugu onemlı deıl, Allah c.c. ne Düşündügü önemlidir. Sanada tawsiyee ederim.

dostum hg öncelikle senin hava atmaya deil zevk alıp edep ve ahlak cercevelerıne uygun kullanıp her birisini bir arada yürütmek olsun.bence bnm için insanların ne dusundugu onemlı deıl, Allah c.c. ne Düşündügü önemlidir. Sanada tawsiyee ederim.

saol allah razı olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
göze değil de sana hitap etsin.. hoşgeldin arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar