selam Motosiklet.net ailesi

merhaba arkadaşlar duydumki burada hoş sohbetler varmış biz de katılalım dedik:cat:

önelikle kendimi tanıtayım adım kadir istanbul/esenlerde oturuyorum
25 yaşındayım asıl işim pc bakım onarım (teknisyen) ama krizden dolayı çalıştığım firma batında iş değiştirip bir internet cafede kar ortağı olarak çalışıyorum
bunuda şükür

gelelim motor hikeyesine bende yılladır chopper hastalığı mevcut yanlız ozmanlar yaş, ilerleyen zamanlardada maddi sıkınlar olduğu için bir türlü alamadım
askerdengeldikten sonra neredeyse bu sevdayı unutmak üzereyken
bir gün 3d max programında modellecenek bir obje arıyorken motorsiklet modellemek geldi içimden modele başladıktan bir süre sonra iyice gaza gelip
bir tane alalım artık deyip ver elini siteler hala maddi sıkıntılar olduğundan dolayı
ucuz birşey almaya karar verdim şimdilik ve mondial 150 ZC de karar kıldım

tabi heyecan varya bakmadan aldık motoru :cherry: sen tut yolda yalpa yap sağa çek dedim bu ne iş götürdüm servisine adam dedi ön maşa ön burç takımı arka amortisörler km teli arka cant değişicek dedim ne yaptın :pr:
hemen aradım aldığım elemanı kavga ettik geri almam falan dedi üzerinden birazda zaman geçtimişti önemsemdim allahından bulsun dedim ve tavsie üzerine bir mondial servisine gidip herşeyini yaptırdım + extralarıda dahil
komple bakımı da yani toplamda bana 300TL maal oldu ama şuanda gerçetende sorunsuz oldu. zaten birdahaki yaza satıp chopper alacam RMZ

işte buda resimler

siyah t-shirt lı usta kareli gönlekli benim kusura kalmayın biz dağıldık motoru toplayalım derken

buda motorun resimleri

yaptırılcak bir koltuğu kaldı onuda bir ara kaplatırım görüntü kirliği yapmasın

hepinize iyi forumlar arkadaşlar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motoru Alırken Servise Göstermezsen Oturursun Şapa :cherry:

Çapır Alırken Aynı Hatayı Yapma Bence.. + Tavsiye Ramzey Yerine Jinlun Jl-150 Yada JL-250 Düşün.

Hoş Geldin Aramıza.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldin hocam.
Almadan önce keşke bir ustaya gosterseydın derdim ama çook geç ;)

Motoru Alırken Servise Göstermezsen Oturursun Şapa :cherry:

Çapır Alırken Aynı Hatayı Yapma Bence.. + Tavsiye Ramzey Yerine Jinlun Jl-150 Yada JL-250 Düşün.

Hoş Geldin Aramıza.

zaten aynı hata 2 kere tekrarlanmaz:queen:
jinlunmu?:cyclopsan kattiyen alıncak en ucuz chopper ramzeydir tr malıdır yedek parça servis zibil gibidir

€nergy;1643550' Alıntı:
hoş geldin hocam.
Almadan önce keşke bir ustaya gosterseydın derdim ama çook geç ;)

evet geççççç ama temiz oldu 300TL daha fazladan vermiş olduk allahtan motoru ölü değilmiş:cat:

aramıza hoş geldin.şu aralar regalraptor fiyatları baya uygun taksit işide baya iyi tavsiye ederim hoş motor.kazasız belasız sürüşler dilerim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlısı olsun.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Hoşgeldin arkadaşım ve hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler inşaALLAH...

aramıza hoş geldin.şu aralar regalraptor fiyatları baya uygun taksit işide baya iyi tavsiye ederim hoş motor.kazasız belasız sürüşler dilerim:)

hepinize ilgilerinizden dolayı teşekkürler arkadaşlar

yanlız regal raptorların tr bünyesinde artık servis ve yedek parça sıkıntıları başladı artık alınacak bir marka değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen:
jinlunmu?:cyclopsan kattiyen alıncak en ucuz chopper ramzeydir tr malıdır yedek parça servis zibil gibidir

Ramzey Türk Malı Evet. Fakat Ramzeyin Kullandığı Parçalar Çin Malı :wiinkk:

Ramzey Türk Malı Evet. Fakat Ramzeyin Kullandığı Parçalar Çin Malı :wiinkk:

yok kardeşim bunu başka yerdede tartışdık değil işte parçalarda aynı fabrikada üretiliyor çinmin değil hatta herkeze diyorum gelin benimle tuzlaya beraber gidip fabrikayı gezelim bakalım çinmi üretimmi:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok kardeşim bunu başka yerdede tartışdık değil işte parçalarda aynı fabrikada üretiliyor çinmin değil hatta herkeze diyorum gelin benimle tuzlaya beraber gidip fabrikayı gezelim bakalım çinmi üretimmi:cherry:

Valla Kanuni İçinde Aynı Şeyi Diyorlardı Fabrikası Orhanlı/Tuzla'da Mallar Çinden Gelip Orhanlıda Montajlanıyormuş. Kanunide Çalılşan Bi Komşum Söyledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar