selam- motor tavsiyeleri

herkese selam,

motorsiklet dunyasina bir adim atma asamasindayim :) , motor almaya karar verdim fakat forum ve takip ettigim kadariyla butun proflar kucuk cc den baslama tavsiyesinde bulunurlarken, cevremdeki motorcu arkadaslarimin hepsi 600F -supersport tavsiye ediyorlar. :(

siz ne dersiniz, biliyorum cokca sorulan yaygın bir ikilemdir bu ama, herkesin gorusunu ve fikrini almak isterim, umarim daha da kararsız olmam.

Tesekkurler,

YTN

Sana etrafındaki arkadaşların yerine sitede bu işe yıllarını vermiş yüksek deneyim sahibi insanların tavsiyesini dinlemeni öneririm.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Hosbulduk:), iyi dilekleriniz ve tavsiyeler icin tesekkürler....

sanny dostum öncelıkle hosgeldın...
eger motoru alır almaz ben trafıkte ottumek ıstıyorum dersen elbette once kucuk cc den basla.
ama ki yok fazla param yoktur bı tane alayım guzel alayım dıyorsan arkadaslarının tavsıyesını dınle (ama oncelıkle musaıt alanlarda kendını gelıstırmeye calıs...)
rastgeleeeeeeeee.............

bugun ilk kez vitesli motor kullandim (cbf150), oldukca zorlandim diyebilirim,boylece kucuk cc de baslamanin gerekliligi birkez daha benim icin kesinlesti, hayirlisiyla ehliyet isinihallettikten sonra 250 lik birsey düsünüyorum, hyosung 250 comet okudugum kadariyla iyiymis, baska 250cc tavsiye edebilir misiniz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda CBF250

25'i ....em

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hyosung comet 250 iyi fakat tecrübesiz biri için biraz zor bir motor.
alternatif olarak cbf 250 var, daha sakindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar