Selam Moto Severler

ben hasan forumu uzun zamandır takip ediyorum aranıza katılmak bu zamana nasipmiş. yıllar yıllar önce ben daha çok küçük bir çocukken dayım motorsikletiyle ufak gezilere çıkarırdı odur budur her nerde motor görsem kullanmak ve incelemek istiyorum vücudumda olan her hücrenin heyecanına kendimi kaptırıyorum. hayalim gt250r ama öncesi inceden bi cup veya ybr125 cc allah izin verirse sezona bi motor almak istiyorum aslında taksitle bile hemen şimdi alabilirim tabi kredi kartım yok bulaşmamda :) ama en geç sezona bi motorla aranızda olmayı hedefliyorum. :) a2 ehliyetimi alıyorum çok yakında :) aranızda olmakdan çok memnunum...

sbr

hoşgeldin hasan, öncelikle ehliyet sonrada dediğin gibi bi cup yada commuterle başlayabilirsin. ybr güzel seçim:cat:

Hasan kardeşim aramıza hoş geldin...

Umarım ilk önce ehliyetine sonra motosikletine kavuşursun.

teşekkürler sbr hoş bulduk. tabi öncelikle ehliyet ve koruma ekipmanları ben cup'u aslında sevmiyorum :mrgreen: parasızlık, egitimsizlik(motor kullanma bilgileri geliştirne) amacıyla istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

hoş bulduk aparat ehliyetsiz yola çıkmam zaten düşündügün için teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar