Selam kelam...

Merhabalar herkese.
Yeni motorize olmaktayım, dolayısıyle iştahla bişeyler araştırıyorum. Forumdan "kadınlara uygun touring'ler" diye hazreti gugıla sorarken haberim oldu zira daha bugünlerde konuşulmuş bu konu. Öyle bir kendimi tanıtayım dedim. Öğrenecek çok şey var :) o başlığı tekrar bulup oraya ayrıca yazıciim, saygı sevgi vs.

L

LifeisBike

Yakında kadınlar kulübüne dönecek buralar siz de ruj sürmeden binmeyin tavsiye etmiyoruz =) Hoşgeldiniz.

Sesli güldüm. Eyvallah binmeyiz :) yani bı negatif ayrımcılık da gözlerden kaçmadı hocam ama olsun üzerinde durmuyoruz, siz de bizim üzerimize varmayın ortayı bulalım :) öğretin öğrenelim falan işte :) saygılar selamlar.

L

LifeisBike

Ayrıma karşıyız, bu yüzden kadınlar kulübüne karşıyız, kaynayın araya.. :) Çarşı herşeye karşı bilirsin.. Ama ben Galatasaraylıyım.

Haha böyle neşeli kişiliklerin foruma gelmesi cidden hoş olmuyor değil :). Hoşgeldiniz

Zaten kadın otomobil sürücülerinden gına geldi,bide motosiklete bulaşmayın lütfaaaannnnn :p:queen:
Şaka bi yana hayırlı olsun,bütçe vs gibi konularda bilgi verirseniz ona göre sizi bilgilendireceklerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar