selam herkese

Arkadaşlar herkese selam..dün itibarı ile bende motor alemine daldım
giriş seviyesi olarak AS150t aldım bayağı inceledim.En çokta burası yardımcı oldu bana hepinize teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın kardes motorun hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsın ısallah. :king:

hoşgeldin birader ama nick bozar bee insan tarafsız seçer dimi şahsen ben BEŞİKTAŞ lıyımda :pl:

gülegüle kullan kardeşim allah sırtını yere getirmesin.kafesçilere ve sağ eline asla güvenme. :bounce:

güle güle kullan arkadaşım....,
iyi bir şeçim yapmışsın......
:cat: :thumleft: :cat: :thumleft: :cat: :thumleft:

ULZANA' Alıntı:
gülegüle kullan kardeşim allah sırtını yere getirmesin.kafesçilere ve sağ eline asla güvenme. :bounce:
hoşgeldin birader ama nick bozar bee insan tarafsız seçer dimi şahsen ben BEŞİKTAŞ lıyımda
Siyahı beyazı sarısı kırmızısı bordosu bütün renkler güzel hepimiz kardeşiz fanatik değilim...hepsini ve hepinizi seviyorum. :) valla nick koymak için bir iki şey denedim hepsi alınmış bunu yaptım. Kendine iyi bak kazasız belasız sürüşler

Süper Moderatör (BBRR)
vay be renklere bak :cat: hoşgeldin :rendeer: dahada yardımcı olruz sen merak etme :bounce:

Herkese selam. Yaşar Kardeşim hoşgeldin..Topic açan arkadaşla beraber aldık motorları..Bizde daldık bu aleme.Bende yaklaşık bir aydan beri bu siteyi takip ediyorum.İnsanların dayanışması çok güzel ve bu sayede bende ilk motoruma yarın almış olacağım.En kırmızısından as150t

Herkese selam. Yaşar Kardeşim hoşgeldin..Topic açan arkadaşla beraber aldık motorları..Bizde daldık bu aleme.Bende yaklaşık bir aydan beri bu siteyi takip ediyorum.İnsanların dayanışması çok güzel ve bu sayede bende ilk motoruma yarın almış olacağım.En kırmızısından as150t
Eyvallah sezgin kardeşim :) ben boyle bir site boyle bir forum boyle bir dayanışma görmedim :thumleft: sen ne dersin?
Motorcu kardeşlerim birlikten güç doğar dedikleri bu olsa...çok iyi ettik be motor aldıkta bir sürü arkadaşımızoldu :cherry: ...

Valla güzel oldu ..Motor kullanmak ile hem ülkemin ekonomisine yarar sağlıyorum hemde trafiği yoğunlaştırmıyorum hemde özgürlüğün tadını çıkartıyorum hemde bu sitede cok güzel dostllar kazanıyorum..Bundan büyük yarar ve zevk varmıdır

Hoş geldin kardeş motorun hayırlı uğurlu olsun. (As 150T benimde düşündüğüm bir motordu iyi seçim) :thumleft:

Dile kolay yaklaşık 11 yıl önce bu mesajı atmışım :) Aysa motor - yamaha virago ve arkasından 8 yıl ara verdikten sonra Yamaha Xmax 250 Abs ile sahalara dönüş :) Herkese tekrar merhaba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar