Selam arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar bende kendımı tanıtayım artık adım emrah 23 yasındayım
Tekirdağlıyım kırklareli/lüleburgazda oturmaktayım tam bir iki zamanlı hastasıyım...
2 zamanlıdan aldıgım zevki değir motorlardan hıcbırı vermıyor devir gücünü hisstemek en buyuk tutkumdur... bazen sert cıkıslar yapabılırım kusuruma bakmayın herkeze iyi gunler dılerım

Başta aramıza hoş geldin uzaktan hemşeri (Tekirdağ/Şarköy) kazasız, belasızsürüşler dileğiyle

aramıza hoşgeldin.. umarım güzel ve faydalı bilgiler edinirsin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım arkadaşlar 4 zamanlıları da ogrenmek ısterım ıkı zamanlılar kadar fazla bılgım yok gercı 6 yıl motorbısıklet tamırcııgı yaptım ama bırakıgım zamanlarda 4 zamanlılar yoktu cinlıler pıyasaya cıkmamıstı tek bıldıgımız 4 zamanlı tıtan ve honda cb 125 lerdı :) dukkanda sınek avlıyoduk sımdı ıse dukkanların onu motor dolu acaba bırakmasamıydım :)

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar