Şehirlerarası yolculuklarda pide lahmacun yenilmeyecek!

GEP

Şehirlerarası yolculuklarda, yumurta, soğan, pide ve lahmacun
yenilmeyecek; otobüslerde, tavuk ve horoz gibi canlı hayvan taşınmayacak. Buna uymayanlara, para cezası verilecek...

LAHMACUN YENMEYECEK, TAVUK TAŞINMAYACAK

Yolcuya, kurallara uyma zorunluluğu getirilirken, firmalara hizmetten doğan kusurları için sorumluluk yüklenen tasarıya göre, sefer herhangi bir sebeple yapılamamış, hareket yolcudan katlanması istenemeyecek bir süre gecikirse, yolcu sözleşmeden cayıp, ödediği ücreti ve varsa zararını isteyebilecek. Yolcu, gecikmeye rağmen seyahat etmişse, sadece gecikmeden doğan zararını isteyebilecek.

Tasarıdaki yolcu hakları ve çevrenin korunmasına ilişkin hükümlere göre, taşıyıcı, yolcuları rahat bir yolculukla ve sağlıklı olarak gidecekleri yere ulaştırmakla, özellikle hava, ses, yer ve çevre kirliliğine meydan vermemek için gerekli düzeni kurmakla, gerekli diğer tüm önlemleri almakla yükümlü olacak. Buna göre, şehirlerarası toplu taşım araçlarında başkalarını rahatsız eden yiyecekler tüketilemeyecek. Şehirlerarası yolculuklarda, yumurta, soğan, pide ve lahmacun yenilmeyecek; otobüslerde, tavuk ve horoz gibi canlı hayvan taşınmayacak. Buna uymayanlara, para cezası verilecek....

KAYNAK : http://www.milliyet.com.tr/2006/06/11/son/sonsiy05.asp

Super Moderator
Şu anda şehir dışındayım,
Dönüşte İstanbul'a geri getiremeyeceğim yumurtalarımı, soğanlarımı, pide ve lahmacunlarımı emanet edecek birini arıyorum.

Güvenilir biri olursa 2 horoz, 2 tavuk ve 1 keçimi de bırakabilirim.

Nasıl yani? şimdi Afyon Cumhuriyet yada İkbal tesislerinde molada sucuk ekmek yiyemeyecekmiyiz?

GEP

olcan138' Alıntı:
Şu anda şehir dışındayım,
Dönüşte İstanbul'a geri getiremeyeceğim yumurtalarımı, soğanlarımı, pide ve lahmacunlarımı emanet edecek birini arıyorum.

Güvenilir biri olursa 2 horoz, 2 tavuk ve 1 keçimi de bırakabilirim.

olcan 2 gun sonra istanbul'a gidiyorum horoz ve tavugunu getiremem de kocunu getirebilirim.. :p

nede olsa tasarida sadece 2 ayakli canlilari vermisler.. :p

Kardeşim mola yerinde ne yediğime de karışacak değiller ya...İkbalde yerim sucuk dönerimi ben:silent:

Super Moderator
Evet keçiyi getirecek adam bulduk...(Teşekkürler GEP:wiinkk: )
Yumurtalarımı, lahmacunlarımı ne yapacağız? Ben onlarsız yaşayamam.:salut:

GEP

bu konuyu iki turlu dusunebiliriz..

birincisi giydigimiz kiyafet, gezdigimiz yerler..... bitti simdi sira bogazimizdan gecen yemeklere geldi..

ikincisi mantikli yonden dusunebiliriz..

sogani, sarimsagi.... fazLa kaciranlar oluyo.. kapali bi aracta olunca da uzun yolda o koku hic cekilmiyo :salut:

bi yonden de oldugu iyi oldu diye dusunuyorum..

olcan138' Alıntı:
Evet keçiyi getirecek adam bulduk...(Teşekkürler GEP:wiinkk: )
Yumurtalarımı, lahmacunlarımı ne yapacağız? Ben onlarsız yaşayamam.:salut:

hehe :mrgreen: fazla ise sorun yok herkese dagittik mi yolda tmm :p

herkesten ayri bi koku iyyyyyyy otobus varacagi yere warmadan pert :p

Son düzenleme:
talkie' Alıntı:
Kardeşim mola yerinde ne yediğime de karışacak değiller ya...İkbalde yerim sucuk dönerimi ben:silent:

Valla ben de yerim...
Sen otur bir masaya ben alıp geliyom sucukları :queen: :queen:

Kusura bakmayın yaaa..
Birden canım çekti kendimi orada sandım:wiinkk:

bence çok iyi bi karar (tabi uyan olursa) siz dalga geçiyorsunuz ama bu eziyet çekiliyor yollarda maaleseff
düşünsenize en fazla 30 m2 bi metal kutuda 45 kişi ve birinden lehmacun :) kokusu geliyor yol bitmez walla!!

Çek bir tekmil işkembe,sirke-sarımsağı bol olsun.Sadece evimde ve hanıma söyleyebiliyorum.Eşim de bir işkembe çorba yapar ki,ooooyyyy ooooyyyy aman sabahlar olmasın.::dpac:: ::dpac:: ::dpac::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar