şehir labirentine son

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250cc yamaha dragstar beni korkutan özellik sadece hava soğutma olması...uzunyola gidermi bu motor???(2kişiyle)cevaplara göre motora talip olucam...???

Harley Davisonlarda hava soğutmalı(V-ROD modeli hariç.Başka varmı bilmiyorum) niye uzun yola gitmesin ki...e bu motosiklette çinli değil ki Yamaha sonuçta...gider gitmesine ama tabi sonuçta belli km.lerde dinlendirilmesi gerekir su soğutmalılar bile...benden daha bilgili arkadaşlardan cevap gelecektir elbet...

gider kardeşim gider! 1700cc likyamaha mt - 01 bile hava soğutmalı bu niye gitmesin

250cc yamaha dragstar beni korkutan özellik sadece hava soğutma olması...uzunyola gidermi bu motor???(2kişiyle)cevaplara göre motora talip olucam...???

Hava soğutmalı olmasının uzun yola gitmesi ile pek bir bağlantısı yok. Tam tersi, eğer hararet yapacaksa şehiriçinde yapar.

Diğer yandan 2 kişi 250 cc cruiser ile uzun yol yapmak zor olur.

40 derece sıcakta 2. viteste uzun bir yokuşta orta devirlerde kaç dakka dayanır hava soğutma? su soğutmalı motor yapıyolar bi bildikleri var heralde..ayrıca V tipi motorlarda arkada kalan silinidir öndeki kadar iyi soğuyamaz, bunlar bilinen gerçekler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar