Şeffaf Motor

Bence harika bişey,bu japonlar daha neler yapacak bilmiyorumkiii,benimde şeffafımı yaparlarsa hiç şaşırmam,ama erkek adamı şeffaflık bozar dimi,yani en azından bu kadarı:D

vay be.. harika gorunuyo. egitici bi de:) farklı bi defa, sıkıcı degil:)

yalnıs hatırlamıyorsam general motor fimasıda buna benzer bır prototip yapmıstı harıka bir sey

Teorik olarak çalışıyor... Pratik yok maalesef... Yani gerçek olmadığı ilk bakışta belli oluyor...

3500 cc 6 silindir V motor 1:1 maketi... Gerçeğini görmek lazım...

Paylaşım için teşekkürler...

VAy babağan anağan kemüğüne.Neler yaptılar be.Helal olsun.Paylaşım için teşekkürler.:bounce:

@efendy_iso, @ShyTan
Öyle diyorsunuzda bunu yapmak o kadar zor birşey değil,
vaaw bak sen japonlara neler yapıyorlar bizim türkler sadece yatsın denilcek bir durumda yok yani,
Bunda önemli olan cam işçiliği, ülkemizdede dünyaca ünlü birkaç cam ustası var ve bilmem kaç dereceye kadar dayanabilen camlar var, benim anlatmak istediğim buydu maksat yapmaya karar vermek bunun içinde para gerekli...

türkler sadece yatsın denilcek bir durumda yok yani,

bu cümleyi hiç kullanmadım,eski mesajlarıma bakarsan,bu tür cümleler kuran arkadaşlarada hep çıkışmışımdır,burası türkiye,burda doğal bilmem ne tarzı laflar etmem SAYGILAR

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hep bu suşi yapıyo bunları böyle. :p

gerçek motor olmadığını anlamayan arkadaşlar varsa (olduğunu sanmıyorum) uyarayım, bu motor gerçek değil =) ama motorun çalışma mantığını anlatmak için daha güzel bir maket yapılamazdı. galiba yakıt hava karışımını mavi sıvıyla, yanmış gazı da kırmızı sıvıyla temsil etmişler.. çok şahane mobilya olur ondan =) salonun ortasında duracak fışfış çalışacak pistonlar ağır ağır

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
gerçek motor olmadığını anlamayan arkadaşlar varsa (olduğunu sanmıyorum) uyarayım, bu motor gerçek değil =) ama motorun çalışma mantığını anlatmak için daha güzel bir maket yapılamazdı. galiba yakıt hava karışımını mavi sıvıyla, yanmış gazı da kırmızı sıvıyla temsil etmişler.. çok şahane mobilya olur ondan =) salonun ortasında duracak fışfış çalışacak pistonlar ağır ağır

motor gerçek, nissan 350 z, infiniti fx 35 ve g 35 modellerinde kullanılan v6 3500 cc benzinli motor.daha geçen hafta söktük:) videodaki motor gerçek motorun kesiti. normal bir motor ve şanziman alıp keserek yapılmış, elektrikli motorla hareket verilip ateşleme ve egzoz zamanlarıda ışık efektleriyle gerçekçi bir şekilde görülebilmesi sağlanmıştır. bu ilk değil,sanırım her fuarda bi marka böyle bişey yapar. ben en son opelde görmüştüm. hatta sürücü kursunda da böyle kesit alınmış bir murat 131 motoru ve şanzımanı vardı:) uzun lafın kısası çokta zor bi iş değil

hehe:cat:
Derslerde birinci sınıf öğrencilerime göstermek üzere ben de bir adet dizel Lombardiniyi bütün bir hafta sonu uğraşıp Canavar Taş ile kesmiştim:cat: Şahane oluyor eğitim için, ama ben kırmızı ışık işini düşünememiştim, halbuki burada olduğu gibi bağla Cam Shaft a bir switch, yansın sönsün değilmi:) Gavur yapıyor işte:cat::cat:

Teşekkürler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar