Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Kanuni hem servis hemde fiyat olarak uygun
ama kanuninin motosiklet anlayışı biraz farkı sanırım web sitelerinde
ürün grupları motosikletler , mopedler ve scooterlar diye üçe ayrılmış ale:
bence yamaha bws diyorum çünkü sağlam motor kaç senedir bu bölgede birinci parçası artık her yerde var seri ve hızlı anlıcağınız full+full
dağ taş sahil kum filan dinlemez heryere sizi götürür :thumleft:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben olsam performans ıstıyorsan gilera derim hocam cunku en ataklı seri vede performanslı motor biraz fazla yakar ama gazına dokundunmu da o biçim gider
SCOOTER KONUSUNDA BİLDİKLERİM
1.HONDA :kaliteli bir marka ve kolay kolay parçalayamayacağınız bir alet ancak dezavantajı lastik genişliğinin azlığı ve köşedeki kebapçının da aynısından bir tane olması (activa) ama beet i öneririm
2.YAMAHA: BWS 100 ucuz sağlam geniş lastikli budur yani ancak biraz sevimsiz gözüküyor dıştan bakınca
3.PİAGGİO:runner modeli scooter ın performans zirvesidir ama pahalıdır skipper modeli ise scooter ın şıklık ve zerafet zirvesidir.
4.SUZUKİ:Burgman grubu maxi scooterlardır 150 400 600 ancak ilk scooter ise 150 alınmalı diğerleri sonra 150 de sizi en başlarda doyurur
5.PEUGEOT:speedfight hem şık hemde performansı yüksek
6.KANUNİ: ucuz ama daha sonrasını bilmem
7.APRİLLA:nedense biraz pahalıdır
8.diğerleri:küçük markalardan kaçının parça sorun olur.
BU KADAR YAZDIM AMA BEN ENDURO MOTOR KULLANIYORUM.
en mantıklısı honda ve yamaha olucaktır çünkü parçasını kolay bulursunuz ötekinlerin parçası yok nerdeyse
hele o haojinleri verfdiler öle 2 milyara 1 sene sora görecekler parça yok :cherry: