hacı konfor fazla önemli değil yeterki iyi kaçsın diyosan agılıty
konforlu olsun keyifli olsun biraz hantal olsun ama neyse diyosan beat
hem konforsuz olsun hem çok sorun çıkartsın hem acayip dandik olsun hemde iyi kaçmasın diyosan emin ol hussardan iyisi yok:cat: 2. el 1000 liraya alırsın kar ettim dersin 5-6 ay sonra masraflarla beraber 2000 i çook rahat bulur sen merak etme
kaliteli olsun tipi onemli değil 0 alacaksan birazda ucuz olsun diyosan cygnus rs
dipnot: Bana sorarsan bu saydıklarının arasında BEAT 1000rr kullanmış adam beatten keyif alıyo keyif almıyorum sarmıyo diyen kesin yalan söyler
Yaavv Celil YBR kardeş

Honda Beat' ı iyi bilirim, Keyif derken neyi kastettiğini bilmiyorum ama: Frenlemesi çok çok iyi değil, amortisörleri sert, tork az yokuşlarda 2 kişi ile özellikle hızı düşer, son hızı 85 Km/h, alt bagaj büyük değil...
Ammaaaaa. Yakıt harcamı çok az:cat: Bakımı ucuz, bakım saatlerini aksatmazsan asla arıza yapmaz:cat: 200 Km yolu hiç durmadan gittim şikayet etmez şişmez-performansı değişmez:cat: kafanda bu motora ilişkin bir sorun olmaz maçası yiyen marşa basar Kars'a gider gelir:cat: Ben hep derim, sattığıma pişman olduğum bir sadık dostumdur

büyük motor kullansamda yine bir Beat alacağım:rendeer:
Kymco için ise, kullanan bütün arkadaşlar riske girdiklerini düşünerek aldıklarını ancak beklemedikleri kadar iyi bir motor olduğunu belirtiyorlar:cat:
Sevgiler