Scooter Motor Hız Sorunu

grnt058w.jpg

Merhaba Değerli Arkadaşlar ,

Birkaç Ay Önce Aynı Motorla 120km/h Yapmıştık ama Şuan Resimdede Gördüğünüz Gibi 93km/h i Geçmiyor.Neden Olabilir ?

hava filtresi ve bujiyi kontrol et baya bi etkiler,yağınıda uzun zamandır değiştirmiyorsan bide ona el at

hava filtresinde büyük bir delik var, buji ne bilmiyorum ve yağınıda yeni koydum ama yağı döküp yenisini koymadım sadece ekledim. birde fiyat verirmisiniz ? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
google görsellere buji yaz bak nasıl birşey sonra motorda ara

canı sıkkın olabilir..1 kaç ay sonra bidaha dene...

haha çok komiksiniz :cherry:

buji ne bilmiyorum, QUOTE]

Buji motorda ateşlemeyi yapan parçadır dostum:cat:

abi bujide bir sorun yok o zaman rahat çalıştırıyor ama rölantisi düşük heralde çabucak stop ediyor azıcık gaz imlecini asılmak lazım

o zaman ben motora check-up yaptırmam gerekiyor :wiinkk: :cherry:

çok teşekkür ederim birde bu söyledikleriniz dışında bir sorun olabilirse onuda söyleyin hepsini birden yaptıralım bir sonucu göreyim :)

dostum sen git bi hava filtresini değiştir bujilere bakıt meme yapmış olmasın yağıda boşalttır yenisini koydur o zaman ibreyi uçurursun yine

hava filtresi delik olucağına hiç olmasın, gereksiz ağırlık
yağ değiştirmek şart, her 1000kmde bir iyi bi marka ile (açık yağ koyucağına zeytinyağı koy)
bujide çakmak gibi bişedir, benzin hava karışımını yakar.
bide sanırım as150t ile 120 yaptım demişin, yokuş aşağı değilse o hızı yapamaz, km göstergesi çoğu çin motor gibi fazla gösteriyodur

ağırlık
hava filtresi
yol eğimi
yol durumu
yol temizliği
motor performasnı hıza etki eden etkenlerdir.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
ben biliyorum neden fazla surat yapamadıgını, sizin motorun kayışı gevşemiş ayrıcada kayışda mutlaka çalaklar vardır bence kayışını bir değiş gör bakalım eski süratiiiiiiiiiiii

bence olmamış. ne öyle bayan şoförler gibi gaza bas gitsin, frene bas dursun. azcık bilgili olmak lazım.
bide bujiyi bilmediğine göre ehliyette yoktur %99

bi keresinde babaannem izlerken gördüm bi ara meşurdu ya buji ile cam patlatıp çanta çalmak kadın anlatıyo işte böyle çakmak kadar ucu demir olan adı buji imiş neymiş tam bilmiyorum camıma hızla fırlatarak camımı kırdı ve çantamı alıp kaçtı demişti ve bu kadının ehliyeti vardı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar