Scooter egzozu için yardım!!!

arkadslar bende kanuni popcorn 90cc var . Ve geçen parçacıyı aradğımda orj. popcorn egzozu ne kadar diye sorduğmda ? 278 tl fiyat verdi ve araştırdım bu doğru ancak.

Bu scooterın da değeri belli zaten. parçalar epey pahalı örn. ön far 90 tl

Asıl sorum şu piyasada ki şu havalı ucuz egzozlardan taktırsam olmaz mı? 45 tl felan . Yani performans alırmıyım? veya uymama gibi sorunlar olur mu?
http://www.rialli.com/urunler/scoot...-ve-depo-grubu/29__egsoz-komple-zat-modeller/

şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Direk cvp vereyim olmaz arkadasım sebebine gelince snn motorun 2 zamanlı bir motor ve 2 zamanlı motorlarda egzoz gerçekten çok önemlidir hatta birçok yerdede söylenir 2 zamanlı motorun egzozla oynamayın dıye ayrıca emin ol hiçte güzel bir ses alamazsın performance egzozla

sen egzozu al eline bi kaynakçıya git uymazsa onlar uydururlar 20 lira da onlara verirsin tamamdır..
deer orjinal egzoz 440 milyon ben 50 ye nikelajlı almıştım. 20 de kaynak 70 etmişti.

2 zamanlıda egsoz motorun yarısı gibidir aslında daha performanslı bi egzozda bulabilirsin mondial 150zc lerin egsozu tam 2 zamanlılar için yapılmıştır ama 4 zamanlı makinaya takmışlar.

Buda 2 zamanlı makinada egzosun önemi
47007717.gif

2 zamanlıda egsoz motorun yarısı gibidir aslında daha performanslı bi egzozda bulabilirsin mondial 150zc lerin egsozu tam 2 zamanlılar için yapılmıştır ama 4 zamanlı makinaya takmışlar.

Buda 2 zamanlı makinada egzosun önemi
47007717.gif

+1 Kesinlikle doğru

madem o kadar pahalı arkadaşlarda söylemiş eksozcuya pahalı oldugunu söylemeden onartabilirsin.

tamam arkadaşlar iyi güzel de motorun yarısını oluşturuyor felan da.Orjinali de motorun fiyatının yarısnı oluşturuyor nerdeyse :D

DOstum egzozun paramparça değilse kaynak cıya 5-10 bişi ver yaptır ha kulanamm dıosan git mondialınkını al eminim cok daha ucuzdur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadslar bende kanuni popcorn 90cc var . Ve geçen parçacıyı aradğımda orj. popcorn egzozu ne kadar diye sorduğmda ? 278 tl fiyat verdi ve araştırdım bu doğru ancak.

Bu scooterın da değeri belli zaten. parçalar epey pahalı örn. ön far 90 tl

Asıl sorum şu piyasada ki şu havalı ucuz egzozlardan taktırsam olmaz mı? 45 tl felan . Yani performans alırmıyım? veya uymama gibi sorunlar olur mu?
http://www.rialli.com/urunler/scoot...-ve-depo-grubu/29__egsoz-komple-zat-modeller/

şimdiden teşekkürler :)

orjinal pahalı ise piyasa al. Popcornların piyasa malları kötü değil

DOstum egzozun paramparça değilse kaynak cıya 5-10 bişi ver yaptır ha kulanamm dıosan git mondialınkını al eminim cok daha ucuzdur

tamamdır birader olmadı dedğin gibi yapacaz .yok sağlam duruyor da bu motorun yorumlarında sık sık senede 1 felan egzoz istiıyormus da ondan böyle telaşa düştüm. Motor bana yeni geldi tanıdıktn.

arkadaşlar bu konuyu güncel tutmak istiyorum çünkü motordan çıkan ses arttı ve yardımlarınızı bekliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar