K karşıyaka Katılım 23 Eyl 2008 Mesajlar 308 21 Tem 2024 Konu Yazar #1 Merhaba, Scooter ön disk fren sabitleme braketinin dişleri bozuldu, zor söktüm bu demiri de. Bu braket satılıyor mu tek başına, yoksa komple mi satılır? Satılmıyorsa helicoil yapmayı düşünüyorum olursa tabi.
Merhaba, Scooter ön disk fren sabitleme braketinin dişleri bozuldu, zor söktüm bu demiri de. Bu braket satılıyor mu tek başına, yoksa komple mi satılır? Satılmıyorsa helicoil yapmayı düşünüyorum olursa tabi.
M Motoseverrr Katılım 19 Haz 2021 Mesajlar 7,604 Motosikleti Ns200 15" 21 Tem 2024 #2 Genelde kaliper ile birlikte satılır, yüksek ihtimalle sadece çıkmasını bulabilirsiniz oda zor.
K karşıyaka Katılım 23 Eyl 2008 Mesajlar 308 21 Tem 2024 Konu Yazar #3 Motoseverrr' Alıntı: Genelde kaliper ile birlikte satılır, yüksek ihtimalle sadece çıkmasını bulabilirsiniz oda zor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, helicoil'i deneyeyim.
Motoseverrr' Alıntı: Genelde kaliper ile birlikte satılır, yüksek ihtimalle sadece çıkmasını bulabilirsiniz oda zor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, helicoil'i deneyeyim.