Schumacher Yine Düştü

eeee nede olsa 4 tekerlıye benzemezz uslanmıyacak bu adamm ne dıyebılırımkı
allah korusun nedıyelım artıkk

Ustam ne varki bunda tepki verir gibi bi halin var :)
bu işler düşe kalka öğrenilir 4 teker kulanan herkes dustugunde tepkı verırısek ohoooo olmazkı :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yav arkadaşlar bende büyük motorkullandığımdan beri virajları almak acayip zor geliyor. Dönmek niye bu kadar zor. Hep çizgiyi kaçırıyorum. Sinir oluyorum. Millet ne güzel sürüyor :(

Ne zaman düşse gözleri fal taşı gibi açılmış bir şekilde yakalanıyor objektiflere...

Ah be ustadım senin işinmi bu :)
Allah sana F1 de vermiş verecegini derdin neydi karizmayı cizdiriyorsun :)
Harab olacaksın pistlerde. Bırak bari bugune kadar kazandıgın paranı otur colugun cocugunla harca gule oynaya.
Derdinmi yok senin baska :)

adamın derdinin pek para olduğunu zannetmiyorum. egosunu tatmin ediyo sanırsam

Bu gidişle sponsor bulamayacak bu adam :p

Giydiği korumalara sağlamlık testi yaptığı için,ünlü koruma elbisesi üreten firmalar sponsor olur:cherry:

Şumi:Abi ürettiğiniz kas çok dandikmiş yaaa kaliteli yapın biraz yoksa satamassınız ( kafası patlayan şumi smileysi ):cherry:

Rosside capirosside stoner da düşüyor hocam. adam yarışcı. Ben adamın hobi olarak yarış pistine çıkacağına inanmıyorum. Öğrenirse ağlatır milleti. Adamda altyapı reflex sağlam. Demedi demeyin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu schumi benlen yarışıyo kanımca :queen:

kıskanma murat cım bu hafta şöyle bir sahil yap birde arkana birini al bir gaz hop yerdesin :queen:aman dikkat et en son bu konuda şaka yaptıgımda motor pert oldu hatırlarsan :queen::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşeye rağmen objektife poz vermeyi unutmamış düşerken bile objektifde gözü:queen:

Hobi için yapıyor adam
Zaten full koruma bıse olmaz:p

hocam yazdığın bence yanlış full koruma adamı kesin kurtarır gibi konuşuyorsn bi yere kadar haklısın ama kenan sofuoğlu'nun abiside full korumaydı ne oldu

şumi abim sana göre değil bu 2 teker sen 4 tekere dönüş yap bence karizma bari sağlam dursun yoksa sağlam hiç bir şeyin kalmayacak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohhhh ayrılda gel şumii..

bari mobilet filen verin şuna sakat kalacak yazıktır sevaptır..

Ah be şumi be! Senki F1'de en favori pilotumdun ve hatta tifussi'ler gibi fanatik kıvamına gelmiştim neredeyse.Şimdi şu yaptıklarına bak.Yerle bir ettin karizmayı:salut:

Adam motora bir oturdu bir daha kalkamıyor.

Yoksa aranızda motor kullanmayı bırakan varmı??????????????

Yav arkadaşlar bende büyük motorkullandığımdan beri virajları almak acayip zor geliyor. Dönmek niye bu kadar zor. Hep çizgiyi kaçırıyorum. Sinir oluyorum. Millet ne güzel sürüyor :(

Nereye bakarsan oraya gidersin, kafanı kaldır ve viraj çıkışına bak veya eğitim al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar