Saygısız bir trafimiğiz var

Abi haklısın . Ama ben öğrenciyim. Zaten haftaya sınavlarım başlıyor. Birde bu adamlamı uğraşırsam... Keşke vaktim ve masrafları karşılayacak param olsada uğraşsam ama ne yapalım. Çektik sineye çiziği. Böyle birşeyde başıma ilk defa geliyor. Ne yapacağımıda bilemedim açıkçası. Doğru adama yapmış yapacağı pisliği. Neyse bu işler tecrübe bir daha böyle birşey olursa ki umarım olmaz ona göre davranırım bende.

Bu arada sana arkadan vurur-vurmaz hemen orada motoru orta sehpaya alip, yanina giderek acip kapisini acip "neden bunu yaptigini ve bu anlamsiz haraketi yapmaya hic bir sekilde mazaret ve gerekcesi olmayacagini soyleyebiilrdin SERTCE ve INADINA HISIMLA. Eger o esnada sana gecerli bir resmi kimlik gostermez veya gosteremezse o an senden farksizdir ve herkes gibidir. "Sana oncelikle kim oldugunu ibraz etmek zorundadir" Ha, baktin ki ileri-geri konusuyor cak agzinin ortasina iki tane, al arabadan indir assagi ve .... sen anladin onu ...

Sehir kanunlarinin gecmedigi yerlerde orman kanunlari gecer ve maalesef bazen SADECE ORMAN KANUNLARİNDAN "ANLAYAN" KİSİLERE BU KANUNLARİ OKUTMAK GEREKİR HAKKIYLA...

Son düzenleme:
Bir de arabasıyla dibinize kadar yanaşıp korna çalan öküzler var. Bunu yaparlarken de siz normal bir hızda seyir ediyorsunuz ve tek yönlü trafiktesiniz. Böyle hayvanlar var işte, motosikletleri taşıt olarak görmüyorlar...

Son düzenleme:
Söz konusu olayın milli karakter ve manevi bi boşluktan kaynaklandığı konusunda hemfikiriz,çünkü kendimize saygımız yokki etrafımızdakilere olsun,konunun siyasetle bağlantısını çözemedim ,attığımız adımı ,yolda ayağımıza takılan taşı,kafamıza pisleyen kuşu herşeyi siyasete bağlamayalım,Karanlığa küfredeceğimize kalkıp bi mum yakalım SAYGILAR

Toplum-Aile-Birey bu denklemdeki birey ,sen ben ahmet mehmet ayşedir,düzeltmeye kendimizden başlamamız gerekir,sonra etrafımızdakileri düzeltiriz ve bu halka büyür,bide işin eğitimden çok yaşayış tarzyla aile terbiyesiylede bağlantısı var,özünde temiz olan adam eğitim olsun yada olmasın temizdir ,kimsenin hakkına hukukuna saldırıda bulunmaz,ama içinde insanlık yoksa,amerika'da okusun master yapsınn bi lok olmaz

Son düzenleme:
Söz konusu olayın milli karakter ve manevi bi boşluktan kaynaklandığı konusunda hemfikiriz,çünkü kendimize saygımız yokki etrafımızdakilere olsun,konunun siyasetle bağlantısını çözemedim ,attığımız adımı ,yolda ayağımıza takılan taşı,kafamıza pisleyen kuşu herşeyi siyasete bağlamayalım,Karanlığa küfredeceğimize kalkıp bi mum yakalım SAYGILAR

Toplum-Aile-Birey bu denklemdeki birey ,sen ben ahmet mehmet ayşedir,düzeltmeye kendimizden başlamamız gerekir,sonra etrafımızdakileri düzeltiriz ve bu halka büyür,bide işin eğitimden çok yaşayış tarzyla aile terbiyesiylede bağlantısı var,özünde temiz olan adam eğitim olsun yada olmasın temizdir ,kimsenin hakkına hukukuna saldırıda bulunmaz,ama içinde insanlık yoksa,amerika'da okusun master yapsınn bi lok olmaz

Hocam aynen bir sosyolog, psikolog, toplum bilimci gibi konusmussun eline, koluna, yuregine saglik :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar