Abi haklısın . Ama ben öğrenciyim. Zaten haftaya sınavlarım başlıyor. Birde bu adamlamı uğraşırsam... Keşke vaktim ve masrafları karşılayacak param olsada uğraşsam ama ne yapalım. Çektik sineye çiziği. Böyle birşeyde başıma ilk defa geliyor. Ne yapacağımıda bilemedim açıkçası. Doğru adama yapmış yapacağı pisliği. Neyse bu işler tecrübe bir daha böyle birşey olursa ki umarım olmaz ona göre davranırım bende.
Bu arada sana arkadan vurur-vurmaz hemen orada motoru orta sehpaya alip, yanina giderek acip kapisini acip "neden bunu yaptigini ve bu anlamsiz haraketi yapmaya hic bir sekilde mazaret ve gerekcesi olmayacagini soyleyebiilrdin SERTCE ve INADINA HISIMLA. Eger o esnada sana gecerli bir resmi kimlik gostermez veya gosteremezse o an senden farksizdir ve herkes gibidir. "Sana oncelikle kim oldugunu ibraz etmek zorundadir" Ha, baktin ki ileri-geri konusuyor cak agzinin ortasina iki tane, al arabadan indir assagi ve .... sen anladin onu ...
Sehir kanunlarinin gecmedigi yerlerde orman kanunlari gecer ve maalesef bazen SADECE ORMAN KANUNLARİNDAN "ANLAYAN" KİSİLERE BU KANUNLARİ OKUTMAK GEREKİR HAKKIYLA...
Son düzenleme: