Saygıdeğer abilerim sevgili kardeslerim merhabalar

Abilerim kardeşlerim merhabalar,

Adım Gökay,20 yaşındayım. Istanbulda yaşıyorum üniversite okuyorum. Çocukluğumdan beri hayalimdir motor sahibi olmak.
Motor olmaz dediler bende pilot olayım dedim :cherry: teknik olarak tek motorlu bir uçağı kullanabilirim lisansım var. Her haftasonu uçuşa
gidiyorum. Uçaktan indikten sonra da motor olsaydı daha iyi olurdu diyorum :pale: umarım en kısa zamandı bu hayalimi gerçekleştiririm.

Aranızda olmak çok güzel,
Saygılar

Hoşgeldiniz , tekerden tozdan yerden kurtulmuşsunuz , pervane/türbin dönsün hoop hava/bulut yerde gezmek sıkıntılı:p

IL2 Sturmovik 'te hertürlü uçağı taxi, take of, landing , dogfight bilimum blackout'tan çıkma barrel roll, yapmışlığım vardır, bir şu prop pitch'i ayarlayamıyordum, sen anlatırsın artıkın^^

Hoşbulduk :cherry: Valla çok isterdim o hareketleri yapmak, dur bi yapıyım dedim sivil havacılık genel müdürlüğü abimiz ipad koydu uçaklara..
yakın takipteyiz anlayacağınız :pr: bizim eğitim Hezarfen havaalanında, her zaman beklerim, saygılar..

Merhaba :) acaba rica etsem bana ulaşabilir misiniz? Özelden bir şeyler konuşmak istiyorum da, sizinde yararınıza olacaktır :)
facebook.com/fatiiik

Hoşbulduk :cherry: Valla çok isterdim o hareketleri yapmak, dur bi yapıyım dedim sivil havacılık genel müdürlüğü abimiz ipad koydu uçaklara..
yakın takipteyiz anlayacağınız :pr: bizim eğitim Hezarfen havaalanında, her zaman beklerim, saygılar..

Umarım yukarıda Simülasyon oyunu için yazdıklarımı ciddiye almadınız, sakın haa :p , direkt kapı önüne koyarlar adamı, bahs olunan oyun 2.dünya şavaşında kullanılan ekseriyetle tek motorlu janavar harp uçakları için oyun ortamı terimleridir, sadece hatırlatma.

Biliyorum biliyorum :cherry: daha mesleğe başlamadan atılmayı düşünmüyorum, bilgilendirme için sağolun :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar