zpoint Katılım 16 Ağu 2005 Mesajlar 150 4 Kas 2005 #41 yaw kardeş satıca ne alcan walla param olsa ben alırdım iyi başlangıç sayılamaz mı ama ben acemiyim yaw..... :queen:
yaw kardeş satıca ne alcan walla param olsa ben alırdım iyi başlangıç sayılamaz mı ama ben acemiyim yaw..... :queen:
M Morpheus Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 5 Eyl 2005 Mesajlar 222 6 Kas 2005 Konu Yazar #42 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Valla zpoint kısmetse er-5 almayı planlıyorum... YBR 125 başlangıç için çok iyi motor ama... bende onunla başladım...
Valla zpoint kısmetse er-5 almayı planlıyorum... YBR 125 başlangıç için çok iyi motor ama... bende onunla başladım...
heveslee Katılım 23 Eki 2005 Mesajlar 202 6 Kas 2005 #43 valla morpheus tam istediğim makina ama benim için daha yol daha çok erken.inşallah uygun müşteri ve isteğin makinana kavuşursun
valla morpheus tam istediğim makina ama benim için daha yol daha çok erken.inşallah uygun müşteri ve isteğin makinana kavuşursun
M Morpheus Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 5 Eyl 2005 Mesajlar 222 7 Kas 2005 Konu Yazar #44 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. teşekkür ederim umarım sende istediğin motora kavuşursun heveslee