Sanırım Uçanınıda Yapacaklar! :=)

Bu prototip olan bir model hızını saklandıgı bılınıyormuşşş:
ayrıca hayabusa ya karşı yapılmışmış :king:

Bu nedir neyin ne sidir ?? tabıkı ucakkk :mrgreen:

3196_a2.jpg

3196_a1.jpg

Bilen Varmı?

abi gerçekten acayip bir sey.
mükemmel. ne havalı yahu.
inşallah hayabusayı geçerde görürler günlerini.
peki bunun markası ne. zzr yazıyo kawasakimi?

anaa markasını yamayı unutmuşum rezil oldukk :salut:

Evet abi Kawasaki ZZR-X1000 aslındabunun ustu kapalı seklınde yapılcakmış teknolıji elverişsizmiş...ilerki zamanlarda :farao:

Valla öne oturanı anladık da arkaya oturan kişinin bacaklarını 180 derece açması falan gerekio :p Zaten şişman bişey arkası.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bence cok sekilsinz olmus be racing degil galiba arkaya canta falan takmıslar

orda resımlerın ustune yazmışlar cantakarı cıkarınca sport takınca sport-touring oluyor diee

yaw durun bir arkaya oturanı bosverın
one bır hele otursun ondan sonra onuda yaparlar.
abi ne dedi .. zaten ustu kapanacak biraz değişecek felan dedi.
tuutp böyle de yola çıkamz her halde :)

ben bunu dün okudum ama ben diriltirsem xxxxx'e ayıp olur dedim. resme dikkatli bakarsanız, özellikle sağ üstteki touring modeline, orada küçük bir kutucuk var, dikkat ederseniz arkalık var. yine aynı resme bakarsanız oturma kısmı sport modelinden bariz daha geniş. anladığım kadarıyla şu en arkadaki bombe kısım geriye doğru açılarak oturma alanını uzatıyor ve sissybar oluyor. böylece touring modda 2 kişi gidebiliyor. cabrio motor yani:queen:

watercolours
inceliğin için teşekkür ederim :wiinkk: :cat:
sen yazdıktan sonra tekrar baktım evet haklısın bombe kısım açılıp sisybar oluyor açılan yeride oturma yeri adamlar yapmış be

Bu ne boyle evet Erhan racing değil sanırım. High Speed Tourin demiş. İlginç bir motor 2006 büyük makinelerde çizgi ve hatlar kaba ve korkutucu dikkat ettiniz mi?

Şaftlı makine ve çatal tek yön yani çatal değil kaşık sapı :)) Gilera CX gibi.

Valla hızını bilmem ama sport racing modeli dunyanin en rahatsiz sürüş pozisyonuna sahip motosiklet olur herhalde :) Motor dizayn edenler genelde hayallerini kağıda dökerken pek sınır koymuyorlar kendilerine ama iş mühendislere gelince daha gerçekçi ürünler çıkıyor ortaya. Bu arada aktarım zincir yerine şaftlı mı ne sanki?

Son düzenleme:
Cocukluk yıllarımda GALAKTİCA adlı bilim kurgu diziisinde motorlar ucuyordu.Daha sonraları kara şimşek ve şahin (motorlu bir ajanın hikayesi) gibi dizilerdekiler artık gercekleşmeye cok yaklaştı.zaten videoların cogun da motorlar tek teker demek ki ucmalarına az kaldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar