salcano wolf vs mondial drift

Sizce bu ikisinden hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    70
Katılım
13 Haz 2009
Mesajlar
5,384
aynı fabrikada üretiliyorlar diye aynı motor mu oldular şimdi? bu forumda kesin olarak eğitim ve zeka sorunu var.
daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar her başlığa atlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor ve yeni motor alacak olan insanlar da sanki motor üstatları toplanmış yorum yapıyor diye düşündüğü için o yorumların etkisi altında kalıyor. dikkatli olun millet her kuşun eti yenmez..

kardeş aynı çünkü motor aksamında ne bozulursa git ybrninkini al tak bu kadar basit ee onun parçaları takılırsada bu ne demek oluyor aynı motor yapısına sahip olmuyor mu :)
 
Katılım
20 Eyl 2012
Mesajlar
1,280
bır salcano kullanıcısı olarak ve cevresınde bıcok motor turu olan ben dıyorum ki;arkadas butcen elverıslıyse cbf 150 al.olmaz dersen hemen şimdi oturdugun yerden kalk ve salcano wolf al.sonrasında tavsıye edenlere dua et.bukadar net konusuyorum.
 
Katılım
28 Eki 2011
Mesajlar
198
yaklaşık bir yıldır salcano wolf kullanıcısıyım diğer motoru bilmem hiç sürmedim ama salcano iyi ben 2 kişi 1750 km yol yaptım yaklaşık 200 kg yük ile banamısın demedi.
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
8,969
ben bile emektarı satıp bitane salcano wolf almayı düşünüyorum. :cat:
 
Katılım
24 Ara 2011
Mesajlar
8,969
ben bile emektarı satıp bitane salcano wolf almayı düşünüyorum. :cat:

Sattım, aldım, 2 yılı aşkın kullanıyorum. Bunun yanına geçen şubatta suzuki inazuma aldım. Onuda kullanıyorum. Bide pulsar aldım. Onu birader kullanıyor. Canım isterse onuda kullanıyorum. :)
Salcano Wolf fiyatına göre iyi motor. Üzmedi beni. 48500 km deyim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst