Salcano Cub Yardım

Merhabalar.
Dün Memlekete salcano panther 100cc cub model motordan aldım. Kontrol etmeden servis çıkışı ile kargo yapıldı.
Konuştuğumda çalışıp gitmeye müsait olduğu söylendi fakat kardeşim ilk kullandığında motordan ufak bir yanık kokusu olduğunu ayrıca altta motorun altında ustaca kesilmiş motora baglı bir hortumun sarktığını söyledi. Konu ile ilgili fazla bir alakam olmadığı ve gönderdiğim yerde servis olmadığı için sizlerden yardım bekliyorum.

Motos sıfır ise o koku egzozdan geliyor olabilir.Borudaki boya yanıyordur size sıkıntı çıkarmaz.O sarkan boruda büyük ihtimalle karbüratör tahliyesidir.Normali zaten motorun altından sarkmasıdır.Bence herhangi bir problem yok.

olması gereken bişeymi peki sıkıntı değildir umarım o hortum

Hortum tüm motorlarda var.Motor yan yatarsa veya eğilirse karböratördeki benzinin hava filtresine veya motora gitmemesi için.

yenidir kokar hortumdur sarkar :) sıkıntı yok devam :cat: hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :rendeer:

Anladım Çok teşekkürler arkadaşlar. İçim rahatladı saolun.

Merak etmeyin o koku normal..hortumda öyle arkadaşlar söylemiş zaten..yıllar önce aynısından bende de vardı..Sorun yok merak etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar