Şakir Şenkalaycı yarışı bırakmak zorunda kaldı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
1 Ocak'da Arjantin'den start alan 33. Dakar Rallisi son sürat devam ederken, Dakar Türk Takımı sporcusu Şakir Şenkalaycı'dan üzücü bir haber geldi.

Dakar Türk Takımı olarak ilk kez 3 motosiklet sporcusuyla katıldığımız 2012 Dakar Rallisi'nde Selçuk Bektaş 153 numarası ile 4. Etap sonunda , 55 Numaralı Kemal Merkit ise 5. Etapda yaşadığı mekanik arızalar sebebiyle yarışı bırakmak zorunda kaldı.

Türk bayrağını teslim alan Şakir Şenkalaycı ise bugün gayet güzel götürdüğü 10. Etapda 3, kontrol noktası geçişinden sonra yaşadığı düşüşte kolunu kırdı ve organizasyon helikopteri ile sağlık kontrolüne götürüldü. Sporcunun durumunun iyi olduğu ancak yarış dışı kalması sonrasında üzgün olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Ekli dosyalar

• sakirsenkalaycidakar2012.jpg
    sakirsenkalaycidakar2012.jpg
    23.8 KB · Görüntüleme: 8,204
Üzücü bi olay ama yinede tebrik ediyorum bayrağımızı orada dalgalandırdığı için.

Ben kendi sınıfında derece yapacağına dair umutluydum. Neyseki kendisinde çok önemli bir sorun olmaması sevndirici. Yinede bu sene finişte bayrağımızı göremeyecek olmak ise üzücü...

üzüldüm.
şenkalaycı yı daha öncede duymuştum ama bir sofuoğlu ya da merkit gibi kulaklarımızın ya da gözlerimizin aşinalığı yoktu.
kim olduğunu okuduğumda içindeki motosiklet aşkını ve hayata bakışını az çok hissedebildim.
sanırım kapitalizmin yan etkilerinden bir tanesi popülarite kavramı.

kendisine geçiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
önümüzdeki sene daha iyi dereceler bekliyorum.

hadi ya :cyclopsan :pale: çok üzücü bir durum.. ama yinede hepsini gönülden kutluyorum ..teşekkürler

Yazık olmuş ... Neyse kendisinde, göreceli olarak ciddi bir şey yok.

Ama bu kadar ilerlemesi de başarıdır.

Azmi ve emeğine teşekkür etmek gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar