[Sakarya - MT]

SAKARYASPORA SÜPER LİG'DE BAŞARILAR...Maçı iş yerinde tek başıma seyrederken, 3. golden sonra kendimi kaybedip bağırdım, diğer odalardan bi kaç kişi çıkıp baktı şaşkın şaşkın, normalde futbolla alakam yoktur ama Sakaryaspor'un başarısını görmek beni eski günlere (Nezihi'li, büyük ve küçük Aykut'lu, Turan'lı, Oğuz'lu, Engin'li o efsane kadronun zamanına), Sakarya'daki lise yıllarıma götürdü...

evet arkadaşlar yarın buluşuyoruz sakarya grubundan azami katılım bekliyorum.
lubiyama54 önderliğinde 12.30da LEMARın önünde buluşulup sapancaya
doğru yola çıkalacak sapanca petrolofisinde ben de gruba katılacağım oradan mekana gideceğiz. ardından sapanca otoban çıkışından istanbul grubunu karşılayacağız.yarın görüşmek üzere hepinizi bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nurguldemirbay' Alıntı:
evet arkadaşlar yarın buluşuyoruz sakarya grubundan azami katılım bekliyorum.
lubiyama54 önderliğinde 12.30da LEMARın önünde buluşulup sapancaya
doğru yola çıkalacak sapanca petrolofisinde ben de gruba katılacağım oradan mekana gideceğiz. ardından sapanca otoban çıkışından istanbul grubunu karşılayacağız.yarın görüşmek üzere hepinizi bekliyorum.

nurgül 600 ve üstü cc ler 12.30 dan önce orda olur bilgine...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sakarya'ya selamlar :rendeer: il gurplarından MT Sivas'a mesaj desteği rica ediyorum sizlerden :wiinkk: yeni açıldığı için biraz gündemde kalması Sivaslı motosiklet severlerin örgütlenmesini hızlandırır katkılarınızı bekliyorum bütün motosiklet sever dostlarıma keyifli ve kazasız sürüşler dilerim

ArkadaŞlar İstanbul Grubunda Önde 600 Cc Motorlar OlacakmiŞ Onlar Erken Gelİrler Bu YÜzden Sapancada BuluŞma Saatİnİ 12,00ye Aliyoruz.lemarin ÖnÜnde 11.30da BuluŞun Bİlgİnİze

tamam,buluşma saati 11:30 olsun.
bu arada kimler gelecek kimseden haber yok.
oduncu,muhbir ve adacık tan haberim var gelemiyolar digerleride bilgi verirlerse iyi olur ona göre toplanırız yarın

ee gennçlik biz düzceden katılalım dedik ama burada kimse tınlamadı bizi.Acaba bu bir aile gezisimi.tanıdık olmayanlar bu geziye katılamıyormu.yaw nerede kadı motorcu kardeşliği:):)

basbali
başımızın üstünde yerin var nedemek..boşunamı demişler motorcunun motorcudan başka dostu yoktur diye..bizde gelecekleri tanımıyoz ama tanışırız kaynaşırız neolur yani:wiinkk:
11:30 da yeni caminin karşısındaki lemarın önünde ol beraber geçeriz sapancaya

Hocam şartları zorluycam ama genede ancak ögleden sonra gelebilirim. tabi bide sapancada kaybolmazsam. Bide MD den gelecek bi grup var yardımcı olursunuz artık.
Nurgül hocam bence sen Sapancayı komple kapat pazargünü için.

ODUNCU bu gidişle kapatmak zorunda kalacağız sanırım.hakkkımızda hayırlısı
basbali böyle konuştun kırdın bizi elbette sizi de bekliyoruz 11,30 adapazarında kalkış vakti tekrar herkese duyrulur.

lubimaya54 seninle 11 gibi çarşıda buluşuruz yada TEK'in ordan alırsın beni...

Mrb arkadaşlar ..ben kırkpınarda oluyorum haftasonları motorumla (650 dragstar) bu hafta sonu da (3-4 / 06 / 06 ) grup geziniz varmı ??

teşekkürler

.. :)

boranciner Hocam selamlar 04-06-06 da körfez pistinde yarışlar var oraya gitmeyi düşünüyoruz.

hmm.. bizimkiler motorla şehirler arasına izin vermiyor araba dışında (tehelikeli diye) papaz olmak ta istemiyorum bu ara :( .. bu tarafa gelirseniz takılırız o zaman..
msn : [email protected]

eklerseniz sevinirim..

Teşekkürler

hafta sonu kırkpınara gelecek olan varmı aranızda ??? çok istiyorum bu grupla birlikte dolaşmayı :(

Son düzenleme:
Valla bu hafta oradaydık. ama bi ara kartepe yapmayı planlıyoruz takip et hocam.

güzel bir piknikti arkadaşlar ben kendi adıma çok zevk aldım.sakarya mtden geziye katılan tüm arkadaşlara özellikle kısıtlı zamanında da olsa geziye katılan
ODUNCUya çok teşekkür ederim.
siz de benim gibi kızgın güneşin altından uzun süre otoban çıkışında misafirleri karşıladığınız teşekkürler:rendeer:
ama en çok amele yanığı ben oldum galiba :)

sakarya grubuna teşekkür etmek istiyorum ve izmitte neden boyle bir ortam yok diye düşünmeden edemiyorum.
hepinizin yüreğine saglık arkadaslar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar