*Sakarya' dan selamlar*

merhaba, hoşgeldin, Sakarya +1 ama uzuuun yıllardır İstanbuldayım, Sakarya'da çocukluğumu bıraktım... Motorun hayırlı olsun.

hoş geldin. mt.izmir adına selamlar, ufaklığıda öp bizim için allah acılarını göstermesin.
saygı ve sevgiyle kal.

hoşbuldum arkadaşlar.....

güzel bir ortamda olduğum kanısındayım, lakin ben burada tanıdık yok kafamı dinyeyim derken, mehmet hocamla yarın didişmeye başlarız...( ay çok fenayım)
herşey bir yana mehmet hocam eşimle aynı okulla görev yapıyor...yani anlayacağınız sakaryadaki bir çok arkadaşla forumlar haricinde zaten sürekli görüşüyoruz...ki motorumuda aldım artık daha çok görüşeceğiz demektir....

sakaryalı olmasamda sakaryada 4. senem...

Sakarya Üniversitesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde son sınıf öğrencisiyim...Gazeteciyim vs.........ayyyyyy bu kadar yeter, ben susup haberlerimi yazayım artık:cherry:

sevgiyle kalınız:rendeer:

Hoşgeldin Muhbir:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Yeni motorun hayırlı olsun. İyi seçim yapmışsın. Zaten iyi olmayan hiçbirşeyi yapmazsın. Kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim.
Yazılarını MT[İZMİR] de de bekleriz......

okram başka bir sitede başka bir nick kullanıyormusun???????????hoşbuldum ayrıca :rendeer:

Olmaz mı??? Seni tanımayan taş olsun :)
Gezerken bana 'K' da derler:pr::pr::pr:

aaaaaaaa sevgili K sensin demek, izmire sevgiler...izmir ilerleyen zamanlarda gitmek istediğimiz ilk şehirler arasında, sizide sakaryaya bekleriz...:)

bu ne güzel bir nick böyle........ne mutlu türküm diyene, hatta ne mutlu TÜRKİYE'liyim diyene:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SAKARYALI slm cok sakaryalı var burada hayırlısı bakalım

TIRCI SEMIH

evet sakarya grubu toparlanıyor sanırım...epey bi arkadaş var burada...

slm arkadas hosgeldın
bende yenı uye oldum motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın ınsallah

Halk arasında serseri olarak tanınan , fakat göründüğü gibi olmayan , Büyük Motosiklet ailesine HOŞGELDİN...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar