Sahipsiz Motor-Mondial-34 UA 3789

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bende arattım çalıntı değil yazıyor.Ama 3 aydır bu motor bizim orada yatıyor.Daha önce benim eve 100 metre uzaktaydı sonra oradan bizim evin önüne geldi 2 haftadırda benim evin önünde.Bende evin önünde değilken hep acıyordum bu motora sürekli yağmur çamur yiyor diye oradayken böyle düşünmüyordum ama benim evin önüne çöp bidonunun yanına bırakılınca sahipsiz olduğu kanısına vardım.

bende sorguladım çalıntı gözükmüyo 2005 miş modeli

insanın morali bozuluyo demi böyle bir durumda

Son düzenleme:
marka model ve plakanın bir kısmı tutuyor. İnsan tane tane okuyunca noluyoruz oluyor :) ama motorumun plakası evimde motorda tamirhanede tabiki :) belki mahalle sakinlerinden birisinindir. Anlamak için yerini değişirip üstüne not bırakırsan belki işe yarayabilir. en kötü ters çevir not bırak.

marka model ve plakanın bir kısmı tutuyor. İnsan tane tane okuyunca noluyoruz oluyor :) ama motorumun plakası evimde motorda tamirhanede tabiki :) belki mahalle sakinlerinden birisinindir. Anlamak için yerini değişirip üstüne not bırakırsan belki işe yarayabilir. en kötü ters çevir not bırak.

Yok hocam mahalleden birisinin olmasına imkan yok.Yağmurda çamurda kim motorunun heba olmasına razı olur.2 ayı geçti öyle yatıyor zavallı:salut:

Yazık harbiden yaa Belkide Sahibine bişey oldu Aileside ilgilenmiyor.
Başka ilginç olan şey Motor 3 aydır yatıyor diyorsun istanbul gibi bi yerde çalınmamış :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar