darnglove' Alıntı:dostum ben bi kaç gün önce honda today 50 aldım gerçekten ilk defa scooter kullanıcaksann süper bi alet benim çok hoşuma gitti benzinide resmen kokluo yinede seçim senin ...
darnglove nin 60 km hıza ulaştığını kendi yazmıştı, bu scoter şehir içi için bece ideal.35 km hız ile normal bi kullanım yaparsan yakıtın çok uygun ulacağını tahmin ediyorum, 2 kişi binmek istiyorsan tabiki beat...plastik oluşunu önemseme anca allah korusun bi kaza geçirediğinde plastik kırılabilir ama kaza geçircem diyede düşünme bol bol keyifli sürüşler şimdiden hayırlı olsunmarefb' Alıntı:kardes ilgin için cok saol
ben beatde karar kıldımda bi şey sorcam TODAY 50 MAX? KAÇA çıkıo arkadasım alcakta merak etti
:silent:
tugsev' Alıntı:en sağlam scooterlardan biri olarak Yamaha bws 100 öneriyorum. 7,8 beygir gücü olmasına rağmen çin malı 9-10 beygirlik motorlardan çok daha güçlü ve seri
fiyatı da 3.150 civarı olması lazım.
kardeşimin eski motoruydu ve çok kullandım.
2 zamanlı olduğu için çok seri. Kalkışta hiçbir motorun geçemediği tek scooter.
Onu düşünme yani bws 100 ü çok aşırı benzin yakar ondan dolay çok kısıtlı gezmen gerekirmarefb' Alıntı:motorun resmini görsem daha ii olurdu kardeş ya nerden bulabilirim:silent:
SAKAL' Alıntı:Onu düşünme yani bws 100 ü çok aşırı benzin yakar ondan dolay çok kısıtlı gezmen gerekir