Sadece bir paylaşım ......

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır sadece okuma ile yetindim ama dün trafikte çalışma arkadaşlarımın başına gelen üzücü bir olayı paylaşmak istedim.Akşam saatinde işlerine şirket servisi ile gelmeye çalışan arkadaşlar, trafiğin tıkandığını ve nedeninin, yolu tıkayarak kavga etmekte olan iki kişi olduğunu görürler.Biri diğerini, kaldırımdan söktüğü kilit taşını yüzüne vuracak kadar acımasızca dövmektedir.Bir çoğumuzun yapacağı gibi, servisten inerek hem kavgayı ayırmak hem de yolu açmak isterler.Kavga biter ama, taş ile vuran kişi evinden silahı aldırıp servise geri dönerek işe gitmeye çalışan insanlara 8-9 kurşun sıkar....... Allahtan sadece bir adet kurşun bir arkadaşımızın - ki o da bir motosiklet sürücüsüdür - baldırını deler geçer......
Sonrası tahmin edeceğiniz şeyler...
Benim kendimi esas kötü hissettiğim nokta şu : Ne yapacağız.... Kavga mı ayırmayalım.... Yardım mı etmeyelim.... Görmezden mi gelelim...
Akşam saatinde bu iç karartıcı konu nedeni ile özür dilerim ama sadece...
Paylaşmak istedim

polis bişi yapamadıktan sora(onların suçu deil çogu hakları ellerinden alındı) herkes silahlanmaya devam etcek eline 3-5 kuruş para geçen cahil işe yaramazlar aldıkları nefes zarar olan kişiler sadece bunları yapanlar yazık sadece yazık ben daha 19 yaşındayım ben bunları görebiliosam zaten bazılarının buna dur demesi lazım size sadece geçmiş olsun diyorum doğru olanı yapmışsınız ama mükafatı bu

Eğitim düzeyinin eksik olduğu ülkemizde bu tür olaylara rastlamak mümkün. Kendini bilmez insanların sokaklarda dolaştığı bu zamanlarda çok dikkatli olmak lazım. Allah bu tip insanları hepimizde uzak eylesin. Yaralanan arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.

asLında ayırmamak lazım ama ister istemez iyi niyetimizi ön pLana çıkarıyoruz :pale:

hocam ayırsan bi türlü ayırmasan bir türlü.polisi beklemek gerekir diyorum onlarda gelene kadar......

ıyı nıyette yaramıyo kı bunlara....ıyılık yapıosun kotuluk buluosun ... afedersınız ama zaman kötü kolla dötü :pr:

hep eğitim eğitim diyoruz ya işte biz bu konularda çok geriyiz ...
kavganın sebebinini bilmiyorum ama her ne ise fevri davranmak çok yanlış..
ha diyeceksinizki haketti o zaman polise şikayet edeceksin gerisini yüce adalete bırakacaksın...
tabi bide şu var polis te hangi biriyle uğraşacak ...
70 milyon nufusun yüzde 60 ının yanında polis gezse işte o zaman düzelir diycem ama buda mümkün değil ...

şimdi insanlık vazifemiz diyerek ayırsak o kurşun belkide bize gelecekti ?

allah hepimizi bu tarz müsibetlerden korusun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar