Saçlarım Dökülüyor

benimkide bi ara çok dökülüyordu kenarlardan açıldı genetik o :) denemediğim şampuan kalmadı hepsi fasa fiso bioksinde kullandım oda olmadı akşam Bim markete gittim kasasının yanında %100 doğal zeytinyağlı sabun diyodu hele bide bunu deneyeyim dedim ve sonuç süper yumuşak ve şekil alıyor en önemlisi dökülmesi durdu ne varsa doğalda var kardeşim :) hatay dan geliyormuş hatayın sabunları meşhurdur arap sabunu değil bak onla yıkarsan kereste gibi olur saçın taşa kesilir zeytinyağlı yeşil sabun benim dediğim doğalı bulursan dene derim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Minoxil sprey kullan %90 kesin çözüm....

Ben ne jöle kullanıyorum ne sprey daha 18 yaşındayım deli gibi saçım dökülüyo.Hergün en az 1 kere yıkarım saçımı 4 seneden beri.Belki de buy yüzden

En güzel çözüm kafaya takmamak. Çünkü bunun bir çaresi yok. Sadece tonla para yatırıp takıntı yaparak dökülmeyi yavaşlatmak mümkün. Bence hiç tınlama, hatta saçlarını kazıt ve uzun süre kazıtmış halde yaşa. En azından farklı bir imajın olur.

Kafana takma.Kısa modeller ve ustura dene birkaç sene....Vakti gelincede ektir bir daha dökülmez....Sürekli yok dökülüyordu yok kremim geldi yok yeni şampuan çıktı ondan süreyim yok sarımsak ezeyim kıl tüy için uğraşılcak iş değil....Dikkatini vucudunun başka yerine ver orayla ilgilen kafana bakma:thumleft:

eczaneye bir sorun 2 marka varmış zaten. akşamları kafalarına sürüyorlar.

bulamazsanız özelden msj atın arkadaşlardan öğrenip göndereyim.

yanlışınız olmasın?...

benim bildiğim o şampuandı ve ..ıçına sürüyordun...oradakileri döküp kafanda çıkarıyordu...:pl::flower:
kıvırcık mıvırcık idare ediyorsun artık....:queen::flower:

vizontelede bile çıkmıştı reklamı....:wiinkk:

bende potansiyel bir kel adayı olarak kafaya takmamayı çok daha iyi buluyorum....:cat:

takma kafana kardeşim. sen de sıfıra vurdurur karizma yaparsın.
şampuan, losyon falan boş işler. saç ektiren arkadaşlarım oldu, iyi sonuç da aldılar ama, ilk günleri çok eziyetli ve görüntü çok kötüydü.
tüm kimyasal ürünler sonuçta zararlıdır. doğal zeytinyağı sabunu kullanmanı tavsiye ederim.

Erkekler için ayrı kadınlar için ayrı olan shen min diye bir hap var bende kullanmıştım iki kutu.Gerçekten fark etti tavsiye edebilirim.Zayıfları güçlendiriyor bir süre sonra dökülme durabiliyor.Bazı yerlerdende saç çıkartıyor tabiki kişinin bünyesiyle alakalıda olabilir.

Ne stresin varsa sen ona çare bul önce.Derdini söylemeyen derman bulamaz.

Mersin İl Temsilcisi
yanlışınız olmasın?...

benim bildiğim o şampuandı ve ..ıçına sürüyordun...oradakileri döküp kafanda çıkarıyordu...:pl::flower:
kıvırcık mıvırcık idare ediyorsun artık....:queen::flower:

vizontelede bile çıkmıştı reklamı....:wiinkk:

bende potansiyel bir kel adayı olarak kafaya takmamayı çok daha iyi buluyorum....:cat:

ben biliyom o markayı
patenti ayı yogi'ye aitmiş
hatta vizonteleden sonra da kıvırcık, düz, permalı ve kepekli kıllar için olanları ve wah&go, 3'ü 5'i ve hepsi bir arada ile " karışık - grup " modelleri de çıkmış :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar