s.a

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gene ben ya ben 151 rs min motorunu 0 lamak istiyorum bunu ucuza nerede bulabiliriz? servis satısında 840 tl yazıyhor 100 tl yede taktıklarını sayarsak 900 olcak o yü<zden ucuza bulabileceğim yer varsa söylerseniz minnettar kalırım...

Yaptığın araştırmaya göre yaklaşık 900-950 lira masraf edeceksin bence motorunu sat üzerine o kadar bi para ekle daha iyi durumda başka bi motosiklet al:cat:

Yaptığın araştırmaya göre yaklaşık 900-950 lira masraf edeceksin bence motorunu sat üzerine o kadar bi para ekle daha iyi durumda başka bi motosiklet al:cat:

o motoru yaptırsana ne kadar satabılıcen sat uzerıne 900 lira ekle ıkıncı el cın olmayan motor al

o motoru yaptırsana ne kadar satabılıcen sat uzerıne 900 lira ekle ıkıncı el cın olmayan motor al

Motoru satcak 900de üste katcak alacağı çin malı olmayan motor ise muhtemelen eski olacak gene bi sürü dert açcak başına bence yeni olsun olacaksa çinli olsun zarar etmez:cat:

ya arkadaşlar yorum icin sağolun ama bu ilk motorum olduğu icin satmak istemiyorum sonucta bugune kadar 1000 tl den fazla masraf yaptım satmak istemiyorum motoru yenileyip devam etmek istiyorum

ya arkadaşlar yorum icin sağolun ama bu ilk motorum olduğu icin satmak istemiyorum sonucta bugune kadar 1000 tl den fazla masraf yaptım satmak istemiyorum motoru yenileyip devam etmek istiyorum

arkadaşım neden motoru sıfırlamak istiyosun para bol sanırım... motorun kaç binde 30-35 se eyvallah derim ama sanmıyorum olsa olsa 8-9 bindedir.Uğraşma bu kadar rs yle koy benzinin değiştir yağını paşalar gibi bin nerde bitti motor orda bırak ...

arkadaşım neden motoru sıfırlamak istiyosun para bol sanırım... motorun kaç binde 30-35 se eyvallah derim ama sanmıyorum olsa olsa 8-9 bindedir.Uğraşma bu kadar rs yle koy benzinin değiştir yağını paşalar gibi bin nerde bitti motor orda bırak ...

nedenim su motor kısmında 400 tl lik hasar var içi komple dağılmış bir sekilde motorumda 8.000 olmak üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar