Runner...

Hayda... Reklam kuşağını geçti burası.. Olur ya dizi reklamlar :pl: Çevap veriyorum: El blenderi.. :king:

Hayır bilemediniz (acaba yanınız dan fazla mı hızlı geciyorum) puahhaha

yeter artık kımse benı sevmıyo herkes benle (runner la) dalga gecıyo aglamak ıstıyorum :pale:

rp_132' Alıntı:
yeter artık kımse benı sevmıyo herkes benle (runner la) dalga gecıyo aglamak ıstıyorum :pale:
rp_132 sende öyle bi başlık açmışın ki sanki herkes runner hayranı! motorla ilgili birşey sormak istiyosan öyle sor. sizce ne? biraz saçma olmuş bence

bende farkt ettım ne yaparın heycan ıste yardım edıne sunu sılıyı ben nasıl sılınecegını bulamadım :)

buraya mesaj yazdığın sayfa açıkken. gönderdiğin ilk mesajın çerçevesinin sol üst kısmında X işareti göreceksin ona basark silebilirsin :thumright:

GiLERA runner SP 180 (italijet 180) 2 zamanlı ve 4 zamanlı 21 beygir runner VXR 200

italyanların scooter sektörüne kazandırdıkları sıradışı scooterlar :thumleft:

bence canavar gibi bi scoooter bende almak istiyorum ama temiz bi tane bulamadım sizce 2 zamanlımı almalıyım yoksa4 zamanlı 200 vxr mi?

ctk

bence canavar gibi bi scoooter bende almak istiyorum ama temiz bi tane bulamadım sizce 2 zamanlımı almalıyım yoksa4 zamanlı 200 vxr mi
öncelikle ayırdığın para önemli sonrada kullanım amacın eğer çok yaksın fakat seri olsun diyorsan 2 zamanlı al, yok ben hız yapmam ekonomik olsun güçlü olsun diyorsan 4 zamanlı al bence vxr200 tabiki :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar