Rossi En Çok Kazananlar Listesinde

9 kez Dünya Şampiyonu olan Doktor lakaplı Valentino Rossi, 2009 yılında dünyanın en çok kazanan 4. sporcusu oldu. Forbes.com ‘un haberine dayanarak verilen bilgide İtalyan sporcu 2009 yılında 29 milyon £ kazandı.

En çok kazananlar listesinin başında efsanevi golfçü Tiger Woods 62 milyon £ yıllık kazancı ile yer alıyor. Onu 40 milyon £ ile David Beckham izlerken 31.5 milyon £ yıllık gelir ile golfçü Phil Mickelson 3. sırada.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı

Ekli dosyalar

• rossi-2009-sezon.jpg
    rossi-2009-sezon.jpg
    12.2 KB · Görüntüleme: 10,647
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkalarından aylık 6000 dolar maaşla motosiklet.net adminleri geliyor ...:mrgreen:

arkalarından aylık 6000 dolar maaşla motosiklet.net adminleri geliyor ...:mrgreen:

adminlerin maaşı olmaz...admin site sahabısıdır...patrondur...bütün çeşme ona akar...modlar olmalıydı...ha belki emeklilik için sskya ödeme yapar veya kendisini maaşlı gösterebilir...adminle modu karıştırıyorsunuz guççuk hanım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cahillik işte jose antonio metehandro , okuttular da admin mi olmadık mod mu olmadık ...:p baba beni özel okula gönder :mrgreen:

iyi de bu elemanın nerede olmasını bekliyorduk ki ?
şuna bak ya golfçü ne kadar para kazanıyor nerede cirit atanlar ?

bir golfçünün o kadar para kazanabiliyor olması ne kadar saçma yaw.dahası ilk 3 te 2 golfçü var anlamadım ben bu işi valla.essahtan bişe yapıyolar sanki:farao:

bir golfçünün o kadar para kazanabiliyor olması ne kadar saçma yaw.dahası ilk 3 te 2 golfçü var anlamadım ben bu işi valla.essahtan bişe yapıyolar sanki:farao:

sevmiyor olabilirsin golf sporunu herkes sevmez yada anlamayabilir :farao: demekki tutulan,sevilen bir spor ki bu kadar para kazanıyorlar ve tiger woodsun birçok hayranı var :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar