(Rock Gecesi ) motorsuz tabana kuvvet bulusması

slm arkadalar ya içki meselesini ben ögrendim her bir kişiye bir fıcı bira düşüyo ve mekan sahibide diyoki sırtınıza asın fıcıyı hortumla cekin hiç durmadan diyo bende dedim cok dogru teshiş etmisin baba olayı dedim ok ledim nasıl iş yapmişim :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AnTiKa' Alıntı:
slm arkadalar ya içki meselesini ben ögrendim her bir kişiye bir fıcı bira düşüyo ve mekan sahibide diyoki sırtınıza asın fıcıyı hortumla cekin hiç durmadan diyo bende dedim cok dogru teshiş etmisin baba olayı dedim ok ledim nasıl iş yapmişim :queen: :queen:
İyi yapmışşın kardeşim azına sağlık

sahinhakan04' Alıntı:
Rahat ol kardeşim dedim ya ben kendimi tanıyorum bişey olmaz

Seni toplamayalım oralardan sonra :queen: :queen: :queen:

Bende kendimi biliyorum, sınırım belli 3 duble rakı üzerine 2 bira yeterli.. Üzeri beni bozar. Hatta üstüne koklamam bile...:cat:

Mühim olan aklı başında oturup, aklı bi tarafında masadan kalkmamak !!!

ok karar verdim, MOTORSUZ GELİCEM..

tamam motorsuz geliyoruz ama, geri nasıl dönücez?
planınız nedir? saat kaç gibi dönmeyi düşünüyosunuz?

yok ya, biz motorsuz gitmekten vazgeçtik:) dönüşümüz çok zor olacak. vasıta yok evlerimize.
Serdark, Er5 ve ben LesPaul motorla gitmeye karar verdik ve içmicez.
motorsuz gitmek isteyen arkadaşlar yine aynı yer ve saatte buluşup gidebilirler:cat:

serdark' Alıntı:
Seni toplamayalım oralardan sonra :queen: :queen: :queen:

Bende kendimi biliyorum, sınırım belli 3 duble rakı üzerine 2 bira yeterli.. Üzeri beni bozar. Hatta üstüne koklamam bile...:cat:

Mühim olan aklı başında oturup, aklı bi tarafında masadan kalkmamak !!!

ok karar verdim, MOTORSUZ GELİCEM..

demiştim fikrimi değiştirdim

Motorlu gelip alkolsüz kalkıcam :cat:

LesPaul' Alıntı:
yok ya, biz motorsuz gitmekten vazgeçtik:) dönüşümüz çok zor olacak. vasıta yok evlerimize.
Serdark, Er5 ve ben LesPaul motorla gitmeye karar verdik ve içmicez.
motorsuz gitmek isteyen arkadaşlar yine aynı yer ve saatte buluşup gidebilirler:cat:
:) :cat: :rendeer: :cat: :p

Bende motorsuz geleceğimdir lakin ben Beşiktaş üzerinden değil de Karaköy üzerinden tünelden Taxim'e çıkmayı planlıyorum.. Hem biraz Taksim gezmiş oluruz ne dersiniz? :)

serdark, er5 ve ben motorla gitmeye karar verdik. ama yine de motorsuz gidecek ve beşiktaş iskelesinin önünde buluşacak arkadaşlar var sanırım.

Ya ben motorumu Kadıköy de iş yerimde bırakıcam vapurla geçicem.. Akşam Kadıköy yada Bostancı dolmuşları 02:00 a kadar mevcutmuş. Onlardan biriyle Kadıköye kadar gelip burdan motorlu devam edicem muhtemel.. Bana uyar diyen arkadaşlar varsa motorlarını bizim otopark a bırakabilirler.. :)

MrSandman, walla çok güzel teklif:)
biz yine de motorla gitcez sanırım taksime kadar:) teşekkürler:cat:

Hiçbişey olmaz merak etmeyin.. Açık otopark ama otomatik kapılı.. Bizim kapıcıdan bişi kaçmaz anten gibidir kendisi :p
Valla bilemiyorum ki yani gecenin gidişatına bağlı bişi bu.. 23:00 da bunalıp kaçabilirimde sabahlayalım derseniz sabahlarımda kimbilir :)

hım ben biraz düşüneyim abi bunu..

(yanlış yere yazmışım, sildim:))

Son düzenleme:
Karşıya motorsuz geçicek yada motorunu bizim buraya park edicek arkadaşlar için telefonumu yazıyorum isteyen buyursun gelsin :) 0535 315 38 32 Emrah

abi teklifin için teşekkürler:rendeer:
biz yine de motorla gitmeye karar verdik. kopamıyoruz bir türlü:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ah be kardeşlerim bozuyorum yeminini lennn bende motorlu gelecem bu arada ben şimdi çıkıyorum saat 9 gibi ancak orada oluurum. Ama yavaş gittiğimden değil kayseri üzerinden gelecemmm. Serdar abiye duyrulur

sahinhakan04' Alıntı:
Ah be kardeşlerim bozuyorum yeminini lennn bende motorlu gelecem bu arada ben şimdi çıkıyorum saat 9 gibi ancak orada oluurum. Ama yavaş gittiğimden değil kayseri üzerinden gelecemmm. Serdar abiye duyrulur

Hakancım, yavaş git biraz bee.. Biz race kullanıyoruz sana yetişemiyoruz kardeşim. Birde ricam olacak, dönüşte afyon'dan kaymak getirde kadayıf üzerine koyar yutarız :cherry: :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar