Motoru bende kullanmaya başlayalı 2 hafta oluyor, gösterge ekranı, plastik kalitesi, frenlemesi, ara hızlanmaları torku beni epey tatmin etti. Genel olarak memnunum motorumdan motosiklete yaklaşık 6-7 yıl ara verdikten tekrar bu motorla geri döndüm.
Selesi sıcakta çok terletiyordu ve artçı selesi sert olduğu için şikayet aldım, bu yüzden iki parça olan 3d sele kılıflarından aldım. Sinyali hep açık unuttuğum için sinyallerime buzzer ekledim, (yada sesli flaşörde alınabilirdi). Şimdi sırada yapmak istediğim arka çanta demiri, daha önce yapan iki arkadaş olmuş sanırım bir letgoda birde youtubeda vidyo gördüm, demirci arkadaş çalışmaya başladı, bittiğinde fotoraflarını burada paylaşacağım, hem artçı oturduğunda tutunacak alan olmaması hemde bazen evrak vs. taşımak için buna ihtiyaç duydum, ihtiyacım olmadığı zaman çantamı söküp garaja bırakacağım.
Onun haricinde ise vites geçişleri biraz sert ancak ilk bakımı yaptıktan sonra, yağ değişiminden sonra biraz yumuşar diye umud ediyorum, eğer yumuşamazsa bilelim ki kronik olarak böyledir. Ancak debrijayı kavraması, frenlemesi vs. bence gerçekten çok iyi. Diğer sıradaki işim ise ayna değiştirmek olacak, motora uygun arkamı daha güzel gösterecek ayna arayışındayım, bunlarıda yaptığımda fotoraflarını ekleyeceğim.
Onun haricinde sormak istediğim bu motor ne malı ? Satan bayi tasarım İtalyan ancak endonezya malı diyerek bilgilendirdi, ancak motor bloğunun üzerinde Brazil Technology yazıyor, pşyasada ki bir çok arkadaş çin malı vs. diyor bu konuda fikri olan varmı ? Bu motor yurtdışında başka bir marka adı altında satılıyormu ? satılıyorsa modeli nedir ? bilen varmı ?