[Rize - MT]

Merhaba Dostlar Ben Ailemden Dolayı Gurbetciyim Her Yaz Gelirim Güzel KAradenizin Yesil Yaylası RiZe/PAzara Özledim oranın Soğunu İnsanlardaki Güler Yüzlügü Herkese Çok SElamlar Kuşadasından TAYfun

Merhaba dostum ; Ben de su an kusadasındayım :) Sen nerdesn su an ?

Arkadaşlar ; Rize Pazarda benim motorun aynısı varmıs :) Turuncu Hyosung :)

Gören Duyan var mı acaba :)

Vallahi Pazarda varsa ya merkeze hiç uğramıyor ya da ben renk körüyüm demektir. turuncu bir hyosung'u görsem hatırlarım : )

Var orda ama Rize merkeze gelmiyor :) şimdi Kocali ne döndü zaten :)

Sonunda Rize'deki motorcuları bulabildim:) Bende Rize'liyim ve Rize'de yaşıyorum. Bende buradaki çoğu kimse gibi motorlara tabir-i caizse aşığım ve en kısa zamanda bir motor almayı düşünüyorum.
Bazı illerdeki motorcu arkadaşları görüyorum da onlarca çeşit organizasyonlar yapıp toplu halde (gayet kalabalık oluyorlar) gezilere çıkıyorlar. Rize'de bu tür olaylara birkaç kez şahit oldum fakat onlar da Rize'li insanlar değildi. Neden Rize'de de motorcular tarafından bu tür organizasyonlar yapılmıyor? Bir gün kararlaştırılsa herkes motorunu alıp bu konunun ilk mesajında gidilecek yerler altındaki bir yere gidilse sizce de güzel olmaz mıydı hemşerilerim? Ayder yaylasına çıkıp kamp kurmak gibi, ateş yakmak, mangal yapmak... Bence çok zevkli olur. Yıllardır tanıdığınız arkadaşlarınızla eşlerinizle dostlarınızla değil, hepinizin aşık olduğu tek araç uğruna tanığınız veya yeni tanıyacağınız motor delisi insanlarla...

Valla bu aralar çok motorcu görüyorum Rize'de. Kış ayağına azalması gereken yerde arttı motorcu sayıları. Bir organizasyon yapılmalı bence ama neden kimse sıcak bakmıyor anlamıyorum..

MT'nin istanbulda yaptığı etkinlikleri ben de kıskanarak izliyorum ama bizde öyle bir potansiyel yok. ama 3-5 kişi bir araya gelinebilir tabii ki.
Bir araya gelen Rize'li motorcular da yok değil. ancak başka bir dünyaları var. Genelde 40 yaş üstü. Endrocu hepsi. dağ bayır geziyorlar.
Bir de motosiklet sınıfı sorunu var tabii. Dağ bayır herkes gidemez. Ya da yol biraz uzun olduğunu farz edelim. 150'lik scooterlar ve 600 lük racelar varsa toplu sürüş mantığı oturmamışsa sıkıntı çıkar.
Bunlar ayrıntı ama önemli ayrıntılar. Ama yinede biyerde oturup 2 çay içip tanışmamak için hiçbir sebebimiz yok :)

MT'nin istanbulda yaptığı etkinlikleri ben de kıskanarak izliyorum ama bizde öyle bir potansiyel yok. ama 3-5 kişi bir araya gelinebilir tabii ki.
Bir araya gelen Rize'li motorcular da yok değil. ancak başka bir dünyaları var. Genelde 40 yaş üstü. Endrocu hepsi. dağ bayır geziyorlar.
Bir de motosiklet sınıfı sorunu var tabii. Dağ bayır herkes gidemez. Ya da yol biraz uzun olduğunu farz edelim. 150'lik scooterlar ve 600 lük racelar varsa toplu sürüş mantığı oturmamışsa sıkıntı çıkar.
Bunlar ayrıntı ama önemli ayrıntılar. Ama yinede biyerde oturup 2 çay içip tanışmamak için hiçbir sebebimiz yok :)

Tabii ki bu konularda da haklısınız ama sonuçta yarış pistine çıkmayacağız sadece maks. 100 km ile en fazla aydere çıkacağız :) Dediğiniz gibi bu organizasyonu düzenlemek de çok zor iş. Bunun için dediğiniz gibi bi yerde oturup çay içmek şart galiba :)

Gelen direk geri mi dönecek? :) Belirli bi gün, saat vs. ayarlansa daha iyi olurdu. Hatta herkes motorunu alıp gelse gövde gösterisi yapılırdı...:)

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar