Revzilla Daily Rider 2025'in En İyisi Hornet 750!!!

Günaydın herkese, RevZilla'dan Zack Courts, 2025 Daily Rider listesindeki en iyi ve en kötü motosikletleri yorumladığı bir video paylaştı. Bilmiyorum kim ne kadar kendisini önemsiyor ama, ben izlemeyi seviyorum bu adamı. KTM test sürüşünde kaza yaptıktan sonra bileklerini ve boynunu -:eek:- kırmış, o yüzden bu sene az motor test edebildim diyor.

Listenin tepesinde Hornet var :O Ardından Tiger Sport 800 geliyor. TS800'ün Hornet'i geçmesini beklerdim, daha "her şeye" uygun bir motor gibi, camı mamı var vs, uzun yola da gelir şehiriçine de. Demek ki Hornet baya eğlenceli bir motor, yanında "smiley"i de var zaten.

4'te Svartpilen 801, 5'te Gixxer 8R, 6'da da MT09 var. Hornet'in bunları geçmiş olması da güzel. YİNE DE, videoda diyor ki, "şu listeden bi motor seçip sürmek istesem şu an, bu Svart 801 olurdu." hehehe. Bende de 250'liği var ağabey.

3. sırada CFMOTO var XD Artık yorum size kalmış, adamlar servisini yedek parçasını vs bizim kadar önemsemiyor heralde, ya da onlara daha kaliteli hizmet sunuluyor, bilemiyorum.

Son sıra zaten Honda'nın retro grom tarzı bi motoru, eğlenceli duruyor ama günlük kullanıma uygun değil tabi. Hele Amerika gibi bi yerde.

Motosikleti
Triumph Trident 660
A ehliyetinde hornet 750 sürdüm tabii ki 125 cc den bunu sürmek ve kıyas yapmak ne kadar ciddiye alınabilir emin değilim çünki başka yüksek cc sürmedim yine de gaz tepkisi çok hoşuma gitmedi bileğimi bükmemle uzaması bir oluyordu

A ehliyetinde hornet 750 sürdüm tabii ki 125 cc den bunu sürmek ve kıyas yapmak ne kadar ciddiye alınabilir emin değilim çünki başka yüksek cc sürmedim yine de gaz tepkisi çok hoşuma gitmedi bileğimi bükmemle uzaması bir oluyordu
bi şey dicem de yanlış anlama, o tamamen senin davarlığındır muhtemelen. ben de A alırken Hornet sürdüm, yağmur moduydu zaten, ben de aynı şeyi yaşıyodum da sınava doğru alıştım motora.. çok eğlenceliydi lan..

Motosikleti
Triumph Trident 660
bi şey dicem de yanlış anlama, o tamamen senin davarlığındır muhtemelen. ben de A alırken Hornet sürdüm, yağmur moduydu zaten, ben de aynı şeyi yaşıyodum da sınava doğru alıştım motora.. çok eğlenceliydi lan..
Olabilir haklısın ,ben de normal mod vardı ama iki farklı hornet vardı sınav günü ,ders günü değişiyordu ilk sınavda debriyajla sekiz çiziyordum, sınav günü diğer hornet denk geldi onun debriyaj ayarı farklı olduğu için sekizde kaldım. İkinci sınavda iki motosikletede alıştım öyle geçtim.
Motosiklette sevdiğim bazen egzoz patlatıyordu bir de kurs alanında beklerken ara gaz verip duruyordum hatta bir kız yanıma geldi ara gaz verip durma egzozun havası yüzüme çarpıyor demişti 😂

Olabilir haklısın ,ben de normal mod vardı ama iki farklı hornet vardı sınav günü ,ders günü değişiyordu ilk sınavda debriyajla sekiz çiziyordum, sınav günü diğer hornet denk geldi onun debriyaj ayarı farklı olduğu için sekizde kaldım. İkinci sınavda iki motosikletede alıştım öyle geçtim.
Motosiklette sevdiğim bazen egzoz patlatıyordu bir de kurs alanında beklerken ara gaz verip duruyordum hatta bir kız yanıma geldi ara gaz verip durma egzozun havası yüzüme çarpıyor demişti 😂
ben sekizde rölantide geçtim la, hiç dokunmadım debriyaja gaza frene asıjgıaosjga müthişti. ama benim bindiğim motor 0'dı direkt, belki hiç ayar yapılmamıştı bilemiyorum. o motorla ilk ben girdim de sınavı geçtim falan. :D olm ben hayatımda motor sürmemiştim, direkt verdiler al Hornet sür ulan diye, bi de mal karının biri Pulsarıyla geldi bana çarptı da ben sağa devrildim, motor ağır, üzerinde zaten 30 kilo koruma demiri var, hava 40 derece... kaldırana kadar ebem sk*ilmişti ya... o karı ertesi gün gitti duvara çarptı sonra ayağını kırmıştı galiba, don atletle kursa geliyordu aq ben orada dizlik eldiven kask mont full ekipmanım dur kalk yapıyorum asıgöasoguas lan ne günlerden geçtik ya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar