rekor denemesi

arkadaşlar derlerya motora binenin aklı yoktur 44 geldim bu tezi doğrulayım bide bari düya rekoru kırayım diyorum fakat motorum var keewy-150 yeterli rahatlık hız sağlamlık tan dolayı türkiye turu yapmak istiyorum her şey motorun üstünde gecekleşicek uyku yemek özel ihtiyac harici ve bunu kış ayında yapmayı düşünüyorum ama tabiki madiyat olayı alayacğınız duygusl bir konu bunu nasıl başarırım daha fazla ne yapabilirim hem rekorlar kitbına girebilmek acısından hemde bir türk olark türk motorcunun dayanıklığı böle olur detirtecek bir olay alayacağınız istnbul bodrum arası bir kere ihtiyac molası verip hic durmaksızın yol alan biriyim yaz kış senelerce bu güzergahta 2 - kere gidip gelen biriyim bir güzergah cıkarmak lazım durmaksızın yol almak icin gece gündüz uyku zamanında motorun üstünde uyunacak motora bir camera monte edilip hem yol hem kulanıcı olarak beni calı internete devamlı biri beni gözlüyor gibi yapmayı düşünüyorum böle bir olay icin sponsor bulabilirmiyim madi olarak altından kalkamam her türlü reklama acığım.
DİKAT: COK CİTİM GEREKLİ KATKIYI YAPA OLURSA KARLIYIM CIKTIĞIM YOLDAN DÖNMEM YOLDA TEKNİK SORULARLA KENDİM İLGİLENİCEM DIŞARDAN YARDIM ALMAKSIZIN TEK YARDIM TAKIM EDAVAT OLACAK OLARDA MOTORUN ÜSTÜNDE YOL BOYUNCA TAŞIYACAM.

sl 150 nın tıtresımı cekılmez be abı en az 600 luk ıyı bır japon makıne ıle yap o turu yoksa pısman olursun

Rekor

mühim olan iyi bir makinayla değil olmayacağı yapılamayacağı başarmak hayatımda cok yapılamaz deninen şeyi başardım amacım bu bide özür acık motorum kendim eledim okşadım ola konuşur her şeyi parlaşırım piyasadkiler gibi değildir kızım benim hic yormaz titretmez huyu suyu belidir yeterki kızdırma.))
http://site.mynet.com/djkoko1964/sw.htm
pc de bilmem yapamasın dediler bir ayımı aldı ama arştır tarştır uydurukta olsa yayınını kendimin yaptığım bir sitem oldu bu en basıti bana yeterki olmaz densin yapamsın densin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Dünyali,
daha önce buna benzer başlıklar açılmıştı.
Oralarda bir çok arkadaşımız yorum yaptı.
Onları bir arştırmanızı tavsiye ederim.

Yapmaya çalıştığınız şey, Binlerce Türk ve yine binlerce yabancı tarafından defalarca gerçekleştirilmiş şeyler.

Yani rekor olarak kabul edilecek bir şey değil.
Yapmak istediğin şeyi onlarca defa yapmış arkadaşlarım var.
Hatta forumumuz üyelerinden böyle şahsiyetler mevcut.:)

Daha da fazlasını söylemek gerekirse, Türkiye'nin normal rotaları çoktan tüketildi, millet alternatif rota arayışına girdi.
Ben bir yol buldum. Değişik! diye yazı yazan motosikletçinin üstüne atlanır oldu.

Hatta sadece Türkiye değil, tüm dünyayı defalarca dolaşan motosikletçilerin, binlerce üyeye sahip üyeleri var.

Bu nedenle bu konuda sponsor bulma ihtimalin hemen hiç yok.

Moralini bozmak istemezdim ama gerçek böyle.

Fakat hayallerinden de vazgeçme.
İnşallah dileğini bir gün gerçekleştirirsin.

arkadaşlar derlerya motora binenin aklı yoktur 44 geldim bu tezi doğrulayım bide bari düya rekoru kırayım diyorum fakat motorum var keewy-150 yeterli rahatlık hız sağlamlık tan dolayı türkiye turu yapmak istiyorum her şey motorun üstünde gecekleşicek uyku yemek özel ihtiyac harici ve bunu kış ayında yapmayı düşünüyorum ama tabiki madiyat olayı alayacğınız duygusl bir konu bunu nasıl başarırım daha fazla ne yapabilirim hem rekorlar kitbına girebilmek acısından hemde bir türk olark türk motorcunun dayanıklığı böle olur detirtecek bir olay alayacağınız istnbul bodrum arası bir kere ihtiyac molası verip hic durmaksızın yol alan biriyim yaz kış senelerce bu güzergahta 2 - kere gidip gelen biriyim bir güzergah cıkarmak lazım durmaksızın yol almak icin gece gündüz uyku zamanında motorun üstünde uyunacak motora bir camera monte edilip hem yol hem kulanıcı olarak beni calı internete devamlı biri beni gözlüyor gibi yapmayı düşünüyorum böle bir olay icin sponsor bulabilirmiyim madi olarak altından kalkamam her türlü reklama acığım.
DİKAT: COK CİTİM GEREKLİ KATKIYI YAPA OLURSA KARLIYIM CIKTIĞIM YOLDAN DÖNMEM YOLDA TEKNİK SORULARLA KENDİM İLGİLENİCEM DIŞARDAN YARDIM ALMAKSIZIN TEK YARDIM TAKIM EDAVAT OLACAK OLARDA MOTORUN ÜSTÜNDE YOL BOYUNCA TAŞIYACAM.

önce bi orhan kuralla görüş rekor işlerine Türkiyede o bakıo onun onayı gerekio mesafeyi falan o söyler sana hatta kanımca sen niyetinin ciddi olduguna inandırırsan o sana sponsorda bulur

Yapılır ama bunun yerine al motoru ve haritanı bi dünya turuna cık miss gibi benim okul olmasa ve 2000-3000 ytl olsa 1 dk durmam walla....

Yapılır ama bunun yerine al motoru ve haritanı bi dünya turuna cık miss gibi benim okul olmasa ve 2000-3000 ytl olsa 1 dk durmam walla....

2000-3000 kolay da vize işleri almak bir dert okadar a nasıl haledebilecen düya turunu hadi kendi tamiratımı kendim yaparım parca lazım olunca ne olacak bir detylı acıkla senin yerine de gezerim resimleri yolarım o coşkula okul biter katılırsın bana.

boşver kardeşim sen kışın ortasında otur sıcacık evınde hiç icat çıkarma. telef olma yollarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar